Анатомична облегалка за стол

- 30%
Анатомична облегалка за стол
Анатомична облегалка за стол Анатомична облегалка за стол Анатомична облегалка за стол Анатомична облегалка за стол
Наличност: налично
Цена: 9.90 лв. 6.90 лв.
К-во:  
   - ИЛИ -   

Бърза поръчка
Спестете време, ние ще ви се обадим!

Работата Ви е свързана с 8 часово стоене на стол зад бюро, или се налага да шофирате продължително време. Всяко ставане след това Ви причинява дискомфорт в гръбнака от неправилно стоене. Вече има много лесно решение за този проблем.

Анатомичната облегалка е чудесен избор за вашето здраве и стойка. Тя е лека, удобна и лесно преносима. Анатомичната облегалка задържа гръбначния стълб в положение, което освобождава натоварването между прешлените, чрез правилно разпределение на тежеста на тялото. Благодарение на тази анатомична облегалка, продължителното седене на работното място или пред компютъра не създава умора. В автомобил или автобус, особено при продължително пътуване, осигурява комфорт и удобство. Анатомична облегалка за стол/седалка се препоръчва за хора с проблеми в кръста, неправилна стойка при седене и изпотяване на гърба. Тя е чудесно средство за профилактика на гръбначния стълб. При наличието на заболяване тя подпомага терапевтичните мерки и усилва ефекта на лечението.

Анатомичната облегалка е важно приспособление за вашите деца, седящи неправилно и изгърбени на стол. Тя определено спомага за правилната стойка в седнало положение. До 70 % от случаите на костно ставни заболявания са свързани с неправилнa стойка при седене. В допълнение, при шофиране през лятото, мрежестият материал осигурява вентилиране и равномерно охлаждане на гърба, вече няма да слизате от колата със залепналата за гърба риза !

Всички цени са с включен ДДС. Леки вариации в цвета, външния вид и изображенията може да се различават от показаните на снимковия материал. Всички описания на продуктите са въз основа на информация предоставена ни от производителите. Характеристики и външен вид на продуктите могат да бъдат променени от производителя без предварително уведомяване за това. При покупка на продукти, уточнявайте всички значими за Вас параметри и свойства, срок на гаранция и други.

Бърза поръчка
Въведете необходимата информация и ние ще се свържем с Вас!
* Име:
* Email:
* Телефон: