Меню
Количка

Ортопедични стелки Strutz

Ортопедични стелки Strutz
Ортопедични стелки Strutz
Ортопедични стелки Strutz
Ортопедични стелки Strutz
Ортопедични стелки Strutz
Ортопедични стелки Strutz
Ортопедични стелки Strutz
Ортопедични стелки Strutz
Ортопедични стелки Strutz
  • Наличност: Налично
  • Модел: 39
6.90 лв.
Без данък: 6.90 лв.

Поглъщат болката при всяка крачка!

Редовните разходки са чудесни за цялото тяло, но когато краката Ви болят това се превръща в истинско мъчение. Често болезнените крака са причината, поради която активни хора да стават неактивни и  ежедневните им дейности са трудни за изпълнение.

На помощ идват ортопедичните стелки STRUTZ- революционен продукт, който е предназначен за осигуряване на незабавна помощ за тези от Вас, които имат болки в краката, кръста, гърба. За разлика от много други продукти на пазара, ортопедичните стелки STRUTZ, патентовани като „амортисьори за крака“, спират шоковите вълни от болка по цялото тяло, като ги компресират и овладяват докато ги носите. Имат удобна форма за максимално фиксиране по крака. Укрепват свода на крака за комфорт през целия ден! Изработени са от дишаща, антибактериална и нехлъзгаща се материя. Подходящи за всякакви обувки, сандали, маратонки, даже и за боси крака. Универсален размер за жени и мъже.

Ето и няколко полезни упражнения  за уморени и болезнини крака:

• Свивайте и отпускайте  пръстите на краката 10 пъти, като задържате във всяка позия по около 5-6 секунди.

• Поставете гумена лента около двата големи пръста и дръпнете краката си далеч един от друг. Бройте до 5. Повторете 10 пъти.

• Когато сте седнали и крака Ви са стъпили на пода, помпайте с  краката си нагоре и надолу, за да се раздвижват  прасеца и пищялния мускул. Направете това за около 2-3 минути.

• Плъзгайте  краката си на топка за голф или тенис за 60-90 секунди.

Коплекта съдържа 2 бр. ортопедични стелки Strutz.

Всички цени са с включен ДДС. Леки вариации в цвета, външния вид и изображенията може да се различават от показаните на снимковия материал. Всички описания на продуктите са въз основа на информация предоставена ни от производителите. Характеристики и външен вид на продуктите могат да бъдат променени от производителя без предварително уведомяване за това. При покупка на продукти, уточнявайте всички значими за Вас параметри и свойства, срок на гаранция и други.

Ние използваме бисквитки, за да подобрим представянето на нашия сайт, както и Вашето преживяване. Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате и с използването на „бисквитки“. Повече информация.