Бутилка за Вода с Цитрус Преса H2O Drink More Water

- 46%
Бутилка за Вода с Цитрус Преса H2O Drink More Water
Бутилка за Вода с Цитрус Преса H2O Drink More Water Бутилка за Вода с Цитрус Преса H2O Drink More Water Бутилка за Вода с Цитрус Преса H2O Drink More Water Бутилка за Вода с Цитрус Преса H2O Drink More Water Бутилка за Вода с Цитрус Преса H2O Drink More Water Бутилка за Вода с Цитрус Преса H2O Drink More Water Бутилка за Вода с Цитрус Преса H2O Drink More Water Бутилка за Вода с Цитрус Преса H2O Drink More Water
Наличност: Не е налично
Цена: 20.00 лв. 10.90 лв.

Опции


* Цвят:

К-во:  
   - ИЛИ -   

Бърза поръчка
Спестете време, ние ще ви се обадим!

Всички знаем, че консумирането на поне 2 литра водата на ден е добре за нас, но често причините за това са малко размити. А дори и да знаем защо е необходимо да пием вода, това НЕ е навик, присъщ за много хора.

Доста често не забравяме да пием кафе, много газирано, алкохол, да не говорим за всякакви псевдо натурални сокове и куп други такива.

Просто толкова често не пием достатъчно течности, дехидратираме се, а това не е никак добре за здравето.

Но дори и да оставим здравето настрани за секунда, самото пиене на вода донася един страхотен допълнителен тонус и повишава настроението и концентрацията.

Ето някои от най- важните причини да се пие повече вода:

Ще отслабнете!
Ще запазите сърдечносъдовата си система здрава!
Ще имате повече енергия!
Водата лекува главоболие!
Ще имате по-здрава и красива кожа!
Ще подобрите храносмилането си!
Ще се очистите от токсините, натрупани в организма!
Редовното консумиране на вода намалява риска от онкологични заболявания!
По-добра издържливост по време на спорт!
И още много други, разбира се!

Как да оформим този супер полезен “воден” навик?

Има някои много силни основания да се пие много вода всеки ден, но оформянето на един такъв супер полезен за нас навик понякога е трудно, но с малко повече фокус и подходяща бутилка, от която да ви се иска постоянно да пиете, това е постижимо!

А с Бутилката за вода с Цитрус преса H2O Drink More Water, добила популярност в цял свят, непрестанно ще искате да пиете повече и повече вода!

Най-предпочитана напитка, в красива бутилка за многократна употреба, с вградена цитрус преса за разнообразяване на вкуса.

Това е Вашият помощник- бутилка, с надпис "Пийте повече вода!".

Отличава с блестящ дизайн. Тя е много практична и удобна за носене по всяко време и навсякъде!

Предназначена за създаване на вода с вкус на цитрусови плодове (лимони, портокали, лайм). В долната част на бутилката е разположена цитрус преса. Използването й е доста лесно:

  1. Обърнете бутилката.
  2. Натиснете полето на цитрус пресата.
  3. Сложете желания плод.
  4. Завъртете капака до ограничителя.
  5. Обърнете бутилката и разклатете старателно. По този начин, водата ще получи аромати и вкусове от избраните плодове или комбинация плодове.

На работа, във фитнеса, на училище, у дома, по време на път, ще си доставите вкусна вода, с плодови нотки, която сами сте си приготвили!

H2O бутилката е изработена от РР пластмаса, нечуплива. Технология Silk Touch прави бутилката приятна на допир. С удобна каишка за носена на ръка. Тя е лека, компактна, красива!

Подходяща е и за студени, и за горещи напитки (до 120С).

Удобства:

  • Размери: 24 х 7 см;
  • Диаметър на гърлото: 4 см;
  • Капацитет: 0.65 л;
  • Материал: пластмаса PP;
  • Различни цветове/ избери от падащото меню/.

Всички цени са с включен ДДС. Леки вариации в цвета, външния вид и изображенията може да се различават от показаните на снимковия материал. Всички описания на продуктите са въз основа на информация предоставена ни от производителите. Характеристики и външен вид на продуктите могат да бъдат променени от производителя без предварително уведомяване за това. При покупка на продукти, уточнявайте всички значими за Вас параметри и свойства, срок на гаранция и други.

Бърза поръчка
Въведете необходимата информация и ние ще се свържем с Вас!
* Име:
* Email:
* Телефон: