Меню
Количка

Вакуум пликове за дрехи

Вакуум пликове за дрехи
Вакуум пликове за дрехи
Вакуум пликове за дрехи
Вакуум пликове за дрехи
Вакуум пликове за дрехи
Вакуум пликове за дрехи
Вакуум пликове за дрехи
Вакуум пликове за дрехи
Вакуум пликове за дрехи
  • Наличност: Налично
  • Модел: 135
2.40 лв.
Без данък: 2.40 лв.

Възможни варианти

Безплатна доставка
Безплатна доставка при поръчка на продукти на стойност над 101 лв
Наличности
Multi.bg не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Осигурете пространство в гардероба или дрешника с вакуум пликове за съхранение на дрехи, завивки и всичко, което не ви е нужно в дадения сезон!

С вакуумиращите пликове ще осигурите много повече свободно място, ще предпазите съдържанието им от насекоми, плесен и миризми. Пликовете са херметични и запазват свежестта на тъканите. Вакуумиращите пликове също са и водоустойчиви, предотвратяват появата на мухъл и влага. Напълно прозрачни, което Ви позволява лесно да преглеждате съдържанието вътре в тях, в случай, че Ви потрябва нещо. Патентования еднопосочен клапан работи със всеки стандартен маркуч на прахосмукачка. Изработени са от двуосов слой найлон и полиетилен.

За многократна употреба! Спестявате разходи и не замърсявате околната среда!

За съхранение на дрехи и всякакви тъкани в килери, тавани, гаражи и почти навсякъде!

Начин на употреба:

Разтворете вакуумния плик. Сгънете и подредете в него вашите вещи. Уверете се, че дрехите са чисти и напълно сухи! Не поставяйте предмети с остри върхове и ъгли! Те могат да повредят плика. Оставете разстояние от 10 см от края на плика. Внимателно затворете ципа. Махнете капачката от клапата и сложете маркуча на прахосмукачката. Включете я и изсмуквайте въздуха, докато получите желания ефект. Завийте бързо капачката върху отвора и готово - всичко е подредено и защитено! За да извадите вещите, когато са Ви необходими - просто отворете вакуум плика!

Размери:

  • 60 х 80 см.
  • 70 х 100 см.
  • 80 х 110 см.

Всички цени са с включен ДДС. Леки вариации в цвета, външния вид и изображенията може да се различават от показаните на снимковия материал. Всички описания на продуктите са въз основа на информация предоставена ни от производителите. Характеристики и външен вид на продуктите могат да бъдат променени от производителя без предварително уведомяване за това. При покупка на продукти, уточнявайте всички значими за Вас параметри и свойства, срок на гаранция и други.
Ние използваме бисквитки, за да подобрим представянето на нашия сайт, както и Вашето преживяване. Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате и с използването на „бисквитки“. Повече информация.