Вакуум пликове за дрехи

- 64%
Вакуум пликове за дрехи
Вакуум пликове за дрехи Вакуум пликове за дрехи Вакуум пликове за дрехи
Наличност: налично
Цена: 7.00 лв. 2.50 лв.

Опции


* Размер:

К-во:  
   - ИЛИ -   

Бърза поръчка
Спестете време, ние ще ви се обадим!

Осигурете пространство в гардероба или дрешника с вакуум пликове за съхранение на дрехи, завивки и всичко, което не ви е нужно в даден сезон!

С вакуумиращите пликове ще осигурите много повече свободно място, ще предпазите съдържанието им от мръсотия, насекоми, плесен и миризми. Пликовете са херметични и запазват свежестта на тъканите. Вакуумиращите пликове също са водоустойчиви и предотвратяват появата на мухъл и влага. Напълно прозрачни, което Ви позволява лесно да преглеждате съдържанието вътре в тях, в случай, че Ви потрябва нещо. Патентования еднопосочен клапан на всекилик работи с всеки стандартен маркуч на прахосмукачка. Изработени са от  двуосов слой найлон и полиетилен.

За многократна употреба! Спестявате разходи и не замърсявате околната среда!

За съхранение на дрехи и всякакви тъкани в килери, тавани, гаражи и почти навсякъде!

Начин на употреба:

Разтворете вакуумния плик. Сгънете и подредете в него вашите вещи. Уверете се, че дрехита са чисти и напълно сухи! Не поставяйте предмети с остри върхове и ъгли! Те могат да повредят плика. Оставете разстояние от 10 см от края на плика. Внимателно затворете плътно ципа. Махнете капачката от клапата и сложете маркуча на прахосмукачката. Включете я и изсмуквайте въздуха, докато получите желания ефект. Завийте бързо качапката върху отвора и готово - всичко е подредено и защитено! За да извадите вещите, когато са Ви необходими - просто отворете вакуум плика!

Размери:

  • 50 х 60 см.
  • 60 х 80 см.
  • 80 х 110 см.

Всички цени са с включен ДДС. Леки вариации в цвета, външния вид и изображенията може да се различават от показаните на снимковия материал. Всички описания на продуктите са въз основа на информация предоставена ни от производителите. Характеристики и външен вид на продуктите могат да бъдат променени от производителя без предварително уведомяване за това. При покупка на продукти, уточнявайте всички значими за Вас параметри и свойства, срок на гаранция и други.

Бърза поръчка
Въведете необходимата информация и ние ще се свържем с Вас!
* Име:
* Email:
* Телефон: