Водоустойчива Туристическа Чанта - раница

- 66%
Водоустойчива Туристическа Чанта - раница
Водоустойчива Туристическа Чанта - раница Водоустойчива Туристическа Чанта - раница Водоустойчива Туристическа Чанта - раница
Наличност: налично
Цена: 35.00 лв. 11.90 лв.

Опции


* Вместимост:

К-во:  
   - ИЛИ -   

Бърза поръчка
Спестете време, ние ще ви се обадим!

Водоустойчива Туристическа Чанта- раница за приключенски туризъм предлага най-доброто решение за транспортиране на багаж и лични принадлежности, който искате да опазите сухи и защитени на 100%.

Съчетавайки най - висококачествената суха торба, с удобна и надеждна презрамка за носене на гръб, водоустойчивата чанта - раница много бързо набира популярност сред почитателите и е един от най-харесваните продукти при практикуване на екстремни водни спортове като рафтинг, сърф, всякакви водни забавления или просто като удобна чанта за плаж, разходки и много др.

Така наречената „Суха торба“ е изработена от много здрав и силно водоустойчив найлонов материал с ТPU технология (термопластичен полиуретан) и система за тройно затваряне на отвора, което гарантира, че раницата остава суха във вътрешността си, независимо колко е дъждовно, влажно и мокро навън. С вместимост от 15 литра и възможност да поеме тежки товари, водоустойчивата раница предлага достатъчно място да съберете цялата си екипировка и да поемете на няколкодневни преходи и пътешествия. Водоустойчивата раница е една от най-надеждните и издръжливи раници на пазара и е идеалното решение, когато искате да си гарантирате 100% защита на вашата екипировка, дори и в най-екстремните условия.

Характеристики:

  • 100% водоустойчива чанта - раница;
  • Система за тройно затваряне на отвора с ТPU технология (термопластичен полиуретан);
  • Овална основа позволяваща пълноценно използване на вътрешността;
  • Челна дръжка;
  • Подходяща за носене на тежки товари;
  • Материал: силно водоустойчив  найлонов материал;
  • Обем: 10,15 и 20 литра;
  • Размери: 24 см х 55 см;
  • Овална основа;
  • Тегло: 0.4 кг

Различни цветове: светло син, син сив и розов. Изпращат се на случаен принцип и според наличностите!

Всички цени са с включен ДДС. Леки вариации в цвета, външния вид и изображенията може да се различават от показаните на снимковия материал. Всички описания на продуктите са въз основа на информация предоставена ни от производителите. Характеристики и външен вид на продуктите могат да бъдат променени от производителя без предварително уведомяване за това. При покупка на продукти, уточнявайте всички значими за Вас параметри и свойства, срок на гаранция и други.

Бърза поръчка
Въведете необходимата информация и ние ще се свържем с Вас!
* Име:
* Email:
* Телефон: