Двуфазен балсам за коса Keratin Complex REDIST Professional 400ml

Двуфазен балсам за коса Keratin Complex REDIST Professional 400ml
Наличност: налично
Цена: 19.00 лв.
К-во:  
   - ИЛИ -   

Бърза поръчка
Спестете време, ние ще ви се обадим!

Професионален възстановяващ двуфазен балсам за коса Keratin Complex REDIST Professional!

Без отмиване! Може да използвате по всяко време!

Кератинът е група от протеини, които образуват междинни нишки в епителните клетки и е “най-силният” протеин в човешкото тяло. 

Основната му цел цел е да възстанови увредената коса, вследствие на химични третирания и вредите на обкръжаващата ни среда. Молекулата на кератина помага за укрепване на структурата на косата и връзките в косъма. За да се премахнат тези увреждания и да имате по- здрава структура, косата трябва да бъде заредена с кератин.

Двуфазният балсам от Redist Professional възстановява увредената коса , видимо поправя увредените краища, овлажнява и осигурява дълготрайна копринена мекота. Придава на косата по-ярък и гладък вид. Не омазнява и отежнява косата. Двуфазната технологията на балсама, която е разработена в резултат на дълги лабораторни изследвания, покрива косата като броня и я предпазва от вредни въздействия. Съдържа силикони, които образуват защитен филм около косъма и осигуряват защита от висока температура и негативни външни фактори. След 2 седмици редовна употреба яркостта и жизнеността на косата Ви забележимо се увеличават. Помага за поддържане на баланса на влагата и подхранва косата. Подходяща за всички типове коса. Удобна икономична опаковка.

Начин на употреба:

След като измиете косата си с шампоан Redist Keratin Comlex, подсушете косата с хавлия и впръскайте от двуфазния балсам. Не е нужно да отмивате балсама!

ВНИМАНИЕ: Да се ​​съхранява на място, недостъпно за деца. Избягвайте контакт с очите, в случай на такъв, веднага изплакнете с вода. Само за външна употреба!

Опаковка 400 мл.

Производител: REDIST KOZMETIC, Турция

Всички цени са с включен ДДС. Леки вариации в цвета, външния вид и изображенията може да се различават от показаните на снимковия материал. Всички описания на продуктите са въз основа на информация предоставена ни от производителите. Характеристики и външен вид на продуктите могат да бъдат променени от производителя без предварително уведомяване за това. При покупка на продукти, уточнявайте всички значими за Вас параметри и свойства, срок на гаранция и други.

Бърза поръчка
Въведете необходимата информация и ние ще се свържем с Вас!
* Име:
* Email:
* Телефон: