Промоции

Детоксикиращи Лепенки за Крака Kinoki

- 55%
Детоксикиращи Лепенки за Крака Kinoki
Детоксикиращи Лепенки за Крака Kinoki Детоксикиращи Лепенки за Крака Kinoki Детоксикиращи Лепенки за Крака Kinoki
Наличност: налично
Цена: 13.00 лв. 5.90 лв.
К-во:  
   - ИЛИ -   

Бърза поръчка
Направете бърза поръчка и спестете време!

Пречистете тялото си СЕГА!

Детоксикиращи Лепенки за Крака Kinoki премахват смъртоносни токсини, тежки метали, метаболитни отпадъци, както и други отрови от тялото Ви. Това се осъществява благодарение на комбинация от билки, която извлича вредните за тялото токсини през кожата и то, докото спите. Детоксикиращите пластири се поставят на чисти стъпала преди сън. За още по-добър резултат изпийте чаша вода. Стимулирането води до засилено кръвообръщение, което подпомага тялото в разграждането на отпадните молекули и освобождава блокирането на кръвообръщението и лимфната система. Токсините се изхвърлят под формата на пот през ходилата, която се абсорбира от пластирите. За да оптимизирате резултатите, спазвайте балансирана диета, която включва плодове, зеленчуци и риба, а на сутринта сте пречистени. Препоръчителния период на детокцикация е 2 седмици, като сами ще се уверите в невероятното действие на пластирите Kinoki още след първото поставяне - когато свалите пластирите на сутринта, цветът им ще бъде променен, тъй като естествените съставки са реагирали с тялото. Те ще се оцветят в тъмно кафяво, до почти черно. По време на детоксикиращия период цветът им сутрин ще започне да става по - светъл и по - светъл, което е знак, че много от вредните токсини са извлечени от тялото Ви. Базирани на принципите на рефлексологията - 5000 годишно японско и китайско изкуство на лечение, Kinoki не само пречистват, а и енергизират тялото.

Kinoki съдържат: Турмалин, Дървесен оцет, Декстрин, Растителни фибри, Хитозан, Витамин С.

Ползи:

  • 100% естествени съставки
  • Ефективно обновяване на клетките, с детоксикиращо и възстановяващо действие.
  • Спомагат за извличането на токсините и други вредни вещества от организма.
  • Подобряват циркулацията и ускоряват метаболизма.
  • Облекчават болните, уморени и отекли стъпала.

Забележка:

Продуктът не е предназначен за диагностициране, лечение или превенция на заболявания. Не се препоръчва за бременни жени, хора алергични към ракообразни и деца под 5 год. Да не се прилага върху отворени рани.

В комплекта са включени 10 броя лепенки.

Всички цени са с включен ДДС. Леки вариации в цвета, външния вид и изображенията може да се различават от показаните на снимковия материал. Всички описания на продуктите са въз основа на информация предоставена ни от производителите. Характеристики и външен вид на продуктите могат да бъдат променени от производителя без предварително уведомяване за това. При покупка на продукти, уточнявайте всички значими за Вас параметри и свойства, срок на гаранция и други.

Бърза поръчка
Въведете необходимата информация и ние ще се свържем с Вас!
* Име:
* Email:
* Телефон: