Детска дъска с проектор за рисуване

Детска дъска с проектор за рисуване
Детска дъска с проектор за рисуване Детска дъска с проектор за рисуване Детска дъска с проектор за рисуване
Наличност: Не е налично
Цена: 23.90 лв.
К-во:  
   - ИЛИ -   

Бърза поръчка
Направете бърза поръчка и спестете време!

Страхотна идея за най-младите художници, които тепърва ще развиват своите способности!

Детска дъска с проектор за рисуване, включваща 3 слайда с по 8 диапозитиви за показване на дъската, 6 флумастера, книжка с подложни бели листи за рисуване, 2 шаблона с букви и цифри.

Проекторът за рисуване е фантастично забавление за малчуганите. В допълнение към забавлението, проекторът поддържа науката за рисуване и учи на прецизна работа с шаблони.

Проекторът има регулируеми ъгли на накланяне, така че изображението може лесно да се регулира до повърхността, на която искаме да го получим.

На червения слайд за проектора, детето ще намери очарователни картинки за рисуване на бухал, папагал, кокошка, пеперуда, охлюв, мъфин, къщичка и сладкиш. От синия слайд ще се проектират картинки на 8 морски обитатели, а от жълтия - 8 картинки на динозаври.

Проекторът е изключително лесен за използване. Просто поставете избрания слайд с диапозитиви в устата на патицата - проектор и инсталирайте изображението, което искате да се покаже. Включете проектора и всичко е готово! Избраният шаблон ще се покаже на бялата дъска.

Проекторът за обучение и рисуване е идеалният подарък за всяко дете.

Играчката не само забавлява, но и учи и развива детското въображение.

Комплекта съдържа:

  • Бяла дъска с монтиран към нея проектор;
  • 3 слайда с по 8 деапозитива за проектиране;
  • 6 бр. флумастери;
  • Шаблони с букви, цифри и фигури;
  • Книжка с положни бели листи за рисуване;
  • Работи с 4 бр. батерии 1.5V тип AA/включени/.

Подходяща за деца над 3 години!

Всички цени са с включен ДДС. Леки вариации в цвета, външния вид и изображенията може да се различават от показаните на снимковия материал. Всички описания на продуктите са въз основа на информация предоставена ни от производителите. Характеристики и външен вид на продуктите могат да бъдат променени от производителя без предварително уведомяване за това. При покупка на продукти, уточнявайте всички значими за Вас параметри и свойства, срок на гаранция и други.

Бърза поръчка
Въведете необходимата информация и ние ще се свържем с Вас!
* Име:
* Email:
* Телефон: