Детска дъска с проектор за рисуване

Детска дъска с проектор за рисуване
Детска дъска с проектор за рисуване Детска дъска с проектор за рисуване Детска дъска с проектор за рисуване Детска дъска с проектор за рисуване
Наличност: налично
Цена: 23.90 лв.

Опции


* Цвят:

К-во:  
   - ИЛИ -   

Бърза поръчка
Спестете време, ние ще ви се обадим!

Страхотна идея за най-младите художници, които тепърва ще развиват своите способности!

Детска дъска с проектор за рисуване, включваща 3 слайда с по 8 диапозитиви за показване на дъската, 12 флумастера, книжка с подложни бели листи за рисуване.

Проекторът за рисуване е фантастично забавление за малчуганите. В допълнение към забавлението, проекторът поддържа науката за рисуване и учи на прецизна работа с шаблони.

Проекторът има регулируеми ъгли на накланяне, така че изображението може лесно да се регулира до повърхността, на която искаме да го получим.

На зеления слайд за проектора, детето ще намери очарователни картинки за рисуване на плодове и зеленчуци. От оранжевия слайд ще се проектират картинки на различни превозни средства, а от червения - картинки на различни животни.

Проекторът е изключително лесен за използване. Просто поставете избрания слайд с диапозитиви в устата на динозавъра/синия проектор/ или в цветето с коронка/розовия проектор/ и инсталирайте изображението, което искате да се покаже. Включете проектора и всичко е готово! Избраният шаблон ще се покаже на бялата дъска. По желание можете да активирате и нежна мелодия докато твори детето/активира се в най-крано положение на бутона за включване. Детето може да рисува върху подложен лист или директно върху дъската. За да изчистите дъската за нова рисунка е необходимо да намокрите гъбичката, включена в комплекта.

Проекторът за обучение и рисуване е идеалният подарък за всяко дете.

Играчката не само забавлява, но и учи и развива детското въображение.

Предлага се в два цвята: син и розов/избери от падащото меню/.

Комплекта съдържа:

  • Бяла дъска с монтиран към нея проектор;
  • 3 слайда с по 8 деапозитива за проектиране;
  • 12 бр. флумастери;
  • Книжка с положни бели листи за рисуване;
  • Гъбичка за изтриване:
  • Работи с 3 бр. батерии 1.5V тип AA/включени/.

Размер на работната дъска: 20 х 25 см.

Височина в сглобен вид: 35 см.

Подходяща за деца над 3 години!

Всички цени са с включен ДДС. Леки вариации в цвета, външния вид и изображенията може да се различават от показаните на снимковия материал. Всички описания на продуктите са въз основа на информация предоставена ни от производителите. Характеристики и външен вид на продуктите могат да бъдат променени от производителя без предварително уведомяване за това. При покупка на продукти, уточнявайте всички значими за Вас параметри и свойства, срок на гаранция и други.

Бърза поръчка
Въведете необходимата информация и ние ще се свържем с Вас!
* Име:
* Email:
* Телефон: