Меню
Количка

Конструктори

Конструкторите са един чудесен начин, чрез игра, да се развие творческото мислене на детето. Да се развият също така пространсвеното и логоческото му мислене!

Конструктор трансформърс Racing Car 218 части Конструктор трансформърс Racing Car 218 части
Ново Наличен
Модел: 848
Конструктор трансформърс 2 в 1 Racing Car! Пред Вас е конструкторът, с който можете да построите два уникални модела: червена спортна кола и страховита машина трансформърс.Луксозен конструктор за безброй детски приключения!Всички части на конструктора са направени от качествени материали, а пол..
13.90 лв.
Без данък:13.90 лв.
Модел: 534
Нов продукт за родители и деца, за да създадете нещо страхотно заедно! Направи си сам Моливник! Креативен комплект за шиене, с който децата могат да си направят сами Моливник. Комплекта съдържа всички необходими елементи за направата на моливника - текстилни стенички, конци, пластмасова игла з..
8.90 лв.
Без данък:8.90 лв.
Модел: 497
Конструктор кубчета с картинки и азбука Страхотни кубчета за игра, с които малките деца ще се запознаят с Българската азбука, да разпознават животни и растения, сезони и много други интересни неща. Цветни, изработени от висококачествена пластмаса. Произведени в България! Комплектът съдържа ..
9.90 лв.
Без данък:9.90 лв.
Модел: 483
Дървен Пъзел Кой с Какво се Храни Забавен дървен пъзел, който помага на децата да научат Кой с какво се храни! Включва 20 части, които образуват 10 мини пъзела. Двете части на всеки мини пъзел са в еднакъв цвят, което не позволява грешно съединяване. Децата ще научат кое животно с какво се ..
8.50 лв.
Без данък:8.50 лв.
Модел: 482
Забавен дървен пъзел, който помага на децата да научат Кой къде живее! Включва 20 части, които образуват 10 мини пъзела. Двете части на всеки мини пъзел са в еднакъв цвят, което не позволява грешно съединяване. Децата ще научат кое животно къде живее, съединявайки двете части на мини пъзела. Д..
8.50 лв.
Без данък:8.50 лв.
Модел: 490
Да управляваме влак с много знания! Представяме Ви страхотен пъзел-влак, който може да се движи в две направления на познанието! Един влак, който ни отвежда в света на Математиката и един, който ни води в света на Азбуката! 60 цветни картонени елемента, които образуват два големи влака-пъзели,..
16.90 лв.
Без данък:16.90 лв.
Модел: 787
Влакче със сирена и реалистичен пушек! Движи се по релси, които може да се сглобят в два варианта! Страхотен подарък за дете по случай празник, или ей така, просто за забавление! Комплект за игра от 22части. Комплекта включва: 1 бр. локомотив; 1 бр. вагон; релси/ 2 прави участъка..
27.90 лв.
Без данък:27.90 лв.
Модел: 658
Забавен дървен пъзел, който помага на децата да развиват мисленето и зрителната си памет. Дървения пъзел Игра за добра памет включва части с картинки на различни животни. Детето трябва да съобрази два елемента – съдържанието на картинките и формата на всяко парченце от пъзела. Елементите са едри ..
12.90 лв.
Без данък:12.90 лв.
Модел: 472
Да се научим да смятаме по един забавен начин! Забавния дървен пъзел Математика съдържа части на пъзел с числата от 1 до 10, части на пъзел с предмети за броене, части на пъзел със задачки за събиране и изваждане, части на пъзел с отговорите на задачките. Колко прави 9-6 или колко прави 5+4? К..
12.90 лв.
Без данък:12.90 лв.
Модел: 452
Рисуване по номера или числа е удивително и сравнително нов вид творчество! На всеки човек в определен момент от живота, му се е искало да бъде велик художник, но за съжаление не всеки е роден с такава дарба. Вече е възможно всеки да си направи изящна картина без дори да е опитвал някога да ри..
29.90 лв.
Без данък:29.90 лв.
Модел: 698
Детски конструктор DIY BRISTLE BLOCKS -  часове на весели игри за децата и почивка за родителите! Страхотен конструктор, с който Вашето дете ще развие концентрацията, въображението, логическото мислене, сръчността и търпението си. Характеристики: Конструктора съдържа 31 части +..
29.90 лв.
Без данък:29.90 лв.
Модел: 723
Забавни кубчета за игра, с които лесно ще научите малките деца да разпознават животни и да образуват думи от срички. Цветни, изработени от висококачествена пластмаса. Произведени в България! Комплектът съдържа 54 елемента, от които се сглобяват 9 кубчета с картинки и срички. На картинките са и..
8.90 лв.
Без данък:8.90 лв.
Показани 1 от 12 | 38 (4 Страници)
Ние използваме бисквитки, за да подобрим представянето на нашия сайт, както и Вашето преживяване. Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате и с използването на „бисквитки“. Повече информация.