Меню
Количка

Всичко за ученика

Модел: 956
Хайде да рисуваме, деца!Всички деца обичат да рисуват и оцветяват. Сега имате възможност да им подарите един изключителен подарък - Куфар за рисуване , който съдържа всичко необходимо за малкия художник. Цели 150 части: флумастери, моливи, пастели водни бои. Голямо разнообразие от цветове.Чудесен&nb..
19.90 лв.
Без данък:19.90 лв.
Модел: 1035
Комплект моливи за рисуване в метална кутия.Цветни моливи с наситени цветове и мек графит! Лесно се адаптират към ръката, устойчив водач/графит/ при натиск, лесно се изтриват с гумичка. Комплектът съдържа 24 цвята моливи...
7.90 лв.
Без данък:7.90 лв.
Модел: 1033
Да нарисуване света с моливи Dino! Безброй рисунки ще оживеят в детските ръце, с помощта на комплекта цветни моливи на чешката фирма KOH-I-NOOR.Ярки и наситени цветове и мек графит! Лесно се адаптират към ръката, устойчив водач/графит/ при натиск, лесно се изтриват с гумичка. ..
17.70 лв.
Без данък:17.70 лв.
Модел: 1034
Професионален комплект 12 броя моливи за чертане с различни дебелини на графита- 2H, H, HB, F, B, 2B, 3B, 4B, 5B, 6B, 7B и 8B. Дължината на молива е 18 см.Изработени от висококачествено дърво и графит, ще ги използвате за дълъг период от време. Лесно се адаптират към ръката, устойчив водач/г..
7.00 лв.
Без данък:7.00 лв.
Модел: 1120
Стилна и практична бутилка за вода SPORT 450 мл!Стъклена бутилка с пластмасово покритие и страхотен дизайн. Подходяща за офиса, за училище, при пътуване. Побира се в дамска чанта, раница или ръчен багаж. С удобна каишка на капачката за носене в ръка. Подходяща за всякакви напитки- топли, студен..
8.50 лв.
Без данък:8.50 лв.
Модел: 141
Комплект моливи за рисуване Любими картини ще оживеят в детските ръчички с помощта на комплекта цветни моливи на  чешката фирма KOH-I-NOOR. Ярки и наситени цветове и мек графит! Лесно се адаптират към ръката, устойчив водач/графит/ при натиск, лесно се изтриват с гумичка. Комплектът съ..
8.90 лв.
Без данък:8.90 лв.
Модел: 647
Страхотна идея за най - младите художници, които тепърва ще развиват своите способности! Детска дъска с проектор за рисуване, включваща 3 слайда с по 8 диапозитиви за показване на дъската  и 12 флумастера. Проекторът за рисуване е фантастично забавление за малчуганите. В допълнение към за..
34.90 лв.
Без данък:34.90 лв.
Модел: 609
Стъклена бутилка за вода със стилен едноцветен неопренов калъф, с вместимост 500ml! Подходяща за офиса, за училище, при пътуване. Побира се в дамска чанта, раница или ръчен багаж. С удобна каишка на капачката за носене в ръка. Неопреновият калъф прилепва плътно към бутилката и запазва температура..
10.50 лв.
Без данък:10.50 лв.
Модел: 223
Играйте с Вашето дете! Това е важно за него! Детето винаги оценява желанието на своите родители да участват в неговите игри и занимания. Детето се учи чрез игра, затова е от изключително значение да играете с него, да го напътствате и коригирате. Детето придобива опит, расте и учи, развива цялостния..
25.90 лв.
Без данък:25.90 лв.
Модел: 473
Забавен дървен пъзел, който помага на децата да научат българската азбука и да развиват мисленето си. Дървения пъзел включва части с буквите от А до Я и части с картинки на различни растения, животни и предмети, с изписани наименования. Детето трябва да съобрази два елемента – съдържанието на кар..
15.50 лв.
Без данък:15.50 лв.
Модел: 630
Стъклена бутилка за вода с уникален едноцветен неопренов калъф, с вместимост 300 ml! Бутилка подходяща за офиса, за училище, при пътуване. Побира се в дамска чанта, раница или ръчен багаж. С удобна каишка на капачката за носене в ръка. Неопреновият калъф прилепва плътно към бутилката и запазва те..
6.50 лв.
Без данък:6.50 лв.
Модел: 231
Натисни и научи! Детски образователен компютър/лаптоп/ на Български език! Най- добрия начален учител, който можете да осигурите за Вашето дете! Азбуката, цифрите, думички, музика и изпитване, са събрани в тази малка симпатична играчка лаптоп. Страхотна мултимедийна система за самообучение! Детски..
19.90 лв.
Без данък:19.90 лв.
Модел: 258
С буквите от А до Я, става весела игра! Да научиш буквите е лесно, забавно и интересно! 2 в 1 Магнитна Дъска за Писане и Рисуване. Най - добрият домашен учител за всички деца! Невероятен комплект, включващ двустранна магнитна дъска, магнитни цветни буквички и цифри, както и вълшебен маркер с гъба..
34.90 лв.
Без данък:34.90 лв.
Модел: 838
Страхотен детски пъзел ZOO ANIMALS с големи части! Картина с животни от различни континенти, които може да се видят в зоологическата градина.Забавление за деца над 3 години.Пъзелът съдържа 35 части.Размер на сглобената картина: 62 х 46 см.Размер на една част: 10 х 13,5 см/ориентировъчен/...
13.90 лв.
Без данък:13.90 лв.
Модел: 991
Модерна и изключително функционална раница за лаптоп, с изчистен и стилен дизайн, подходяща за лаптопи с размер до 15,6”.Раница за организирани хора, които обичат всичко да бъде на мястото си. Изключително качествените материали, от които е създадена, ви дават спокойствието, че вашите вещи са на..
22.90 лв.
Без данък:22.90 лв.
Модел: 988
Стилна и удобна чаша за здравословна закуска с мюсли и плодове, с капак и лъжичка. Изработена от пластмаса, BRA FREE. Може да я носите на навсякъде с Вас- на работа, детската площадка, на разходка, в къщи, на пикник и къде ли не.Подходяща за съдомиялна машина!Различни цветове, изпращат се на..
8.50 лв.
Без данък:8.50 лв.
Дървена таблица за умножение Дървена таблица за умножение
Не е налично
Модел: 889
Най-добрият начин да научите детето на таблицата за умножение! Лесно, бързо и забавно, като игра! Дървена дъска с отделни клетки, в която ще намерите 100 дървени кубчета, разпределени в 10 колони. Всяка колона е в различен цвят и съдържа умножено едно число, с числата от 1 до 10. Предната част н..
19.50 лв.
Без данък:19.50 лв.
Модел: 721
Биоразградима Еко чаша със силиконов капак направена от бамбуков прах. Красив дизайн, супер удобна, супер яка! Характеристика: Идеална за всякакви напитки; Изработени от биоразградими и трайни бамбукови влакна/65% бамбукови фибри, 15% царевичен прах, 20% меламин/; За многократна уп..
6.90 лв.
Без данък:6.90 лв.
Модел: 724
Да научим буквите и цифрите лесно, забавно и интересно! 3 в 1 Магнитна Дъска за Писане и Рисуване - най- добрият домашен учител за всички деца! Страхотен комплект, включващ двустранна дъска, която от едната страна е бяла магнитна, а от другата черна дъска. Магнитни цветни буквички и цифри и ..
39.90 лв.
Без данък:39.90 лв.
Модел: 472
Да се научим да смятаме по един забавен начин! Забавния дървен пъзел Математика съдържа части на пъзел с числата от 1 до 10, части на пъзел с предмети за броене, части на пъзел със задачи за събиране и изваждане, части на пъзел с отговорите на задачките. Колко прави 9-6 или колко прави 5+4? Ко..
14.90 лв.
Без данък:14.90 лв.
Модел: 886
Аз пиша и играя, буквичките вече зная! Чудесна образователна книжка, с която детето ще се запознае с буквите от българската азбука.Магически маркер с гумичка ще помогне на детето да изписва буквите, а ако сбърка, лесно ще се поправи, без да задрасква.Произведена от безвредни материали.Размер: 18..
4.00 лв.
Без данък:4.00 лв.
Модел: 887
Аз пиша и играя, вече разпознавам цифри и числа! Първи стъпки в необятната Математика.Чудесна образователна книжка, с която детето ще се запознае с цифрите от 1 до 9 и с числата до 100.Магически маркер ще помогне на детето да изписва цифрите, а ако сбърка, с гумичката лесно ще поправи, без да зад..
4.00 лв.
Без данък:4.00 лв.
Модел: 734
Стъклена бутилка за вода със забавен едноцветен неопренов калъф MEOW! Бутилка изработена от боросиликатно стъкло. Подходяща за офиса, за училище, при пътуване. Побира се в дамска чанта, раница или ръчен багаж. С каишка на капачката за носене в ръка. Неопреновият калъф прилепва плътно към бутилкат..
8.90 лв.
Без данък:8.90 лв.
Модел: 482
Забавен дървен пъзел, който помага на децата да научат Кой къде живее! Включва 20 части, които образуват 10 мини пъзела. Двете части на всеки мини пъзел са в еднакъв цвят, което не позволява грешно съединяване. Децата ще научат кое животно къде живее, съединявайки двете части на мини пъзела. Д..
11.00 лв.
Без данък:11.00 лв.
Модел: 146
За малки и големи- уникален 3 в 1 химикал с фенер и лазер! Химикал в единия край, фенер за непредвидени моменти, лазер за показалка и забавление !  Стилен дизайн, удобен за използване! Различни цветове, изпращат се на случаен принцип!..
5.50 лв.
Без данък:5.50 лв.
Модел: 335
Обучаващ таблет за деца на Български език! Образователния таблет е предназначен за игри и учебна цел. Освен да се забавлява с него, Вашето дете ще  изучава числата, азбуката, ще свързва различните картинки със съответните думи. Подобрява зрителните и слуховите сетива на детето, спомага за съ..
24.90 лв.
Без данък:24.90 лв.
Модел: 914
Страхотен дървен пъзел, който помага на децата да научат кои думи са с противоположно значение!Включва 20 части, които образуват 10 мини пъзела. Двете части на всеки мини пъзел са в еднакъв цвят, което не позволява грешно съединяване.Детето съобразява два елемента - съдържанието на картинките и ..
11.00 лв.
Без данък:11.00 лв.
Направи си сам Моливник Направи си сам Моливник
HOT ЛИКВИДАЦИЯ -44 %
Модел: 534
Нов продукт за родители и деца, за да създадете нещо страхотно заедно! Направи си сам Моливник! Креативен комплект за шиене, с който децата могат да си направят сами Моливник. Комплекта съдържа всички необходими елементи за направата на моливника - текстилни стенички, конци, пластмасова игла з..
5.00 лв. 8.90 лв.
Без данък:5.00 лв.
Модел: 890
Образователна игра дървен лабиринт с буквите от Българската азбука.Целта на тази забавна игра е детето да намери пътя на всяка една от буквите, до предназначеното за това място, ориентирайки се по цветните картинки, като за улеснение над всяка картинка има надпис. Всяка буква, която се търси, е ..
22.50 лв.
Без данък:22.50 лв.
Модел: 490
Да управляваме влак с много знания! Представяме Ви страхотен пъзел-влак, който може да се движи в две направления на познанието! Един влак, който ни отвежда в света на Математиката и един, който ни води в света на Азбуката! 60 цветни картонени елемента, които образуват два големи влака-пъзели,..
18.00 лв.
Без данък:18.00 лв.
Модел: 505
Игра Опознай България Да се пътува из страната и света е винаги приятно, интересно и познавателно. А де се пътува с приятели, с които да се споделят впечатления и емоции е още по - хубаво. Играта дава възможност на играчите да пътешестват виртуално из 28-те области на нашата страна, да си припомн..
24.90 лв.
Без данък:24.90 лв.
Модел: 540
Няма детски рожден ден, спортно събитие, карнавал и парти, което да мине без рисуване по лицето! Представяме Ви пастели за лице и тяло, с които ще можете да рисувате всякакви щуротии или тематични образи! 6 цвята пастели, напълно достатъчни, за да сътворите майсторски макияж за всяко тържество..
7.90 лв.
Без данък:7.90 лв.
Показани 1 от 32 | 82 (3 Страници)
Ние използваме бисквитки, за да подобрим представянето на нашия сайт, както и Вашето преживяване. Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате и с използването на „бисквитки“. Повече информация.