Детски очила за плуване, тапи и щипка за нос Bestway

Детски очила за плуване, тапи и щипка за нос Bestway
Детски очила за плуване, тапи и щипка за нос Bestway Детски очила за плуване, тапи и щипка за нос Bestway Детски очила за плуване, тапи и щипка за нос Bestway Детски очила за плуване, тапи и щипка за нос Bestway
Наличност: налично
Цена: 9.90 лв.
К-во:  
   - ИЛИ -   

Бърза поръчка
Спестете време, ние ще ви се обадим!

Супер практичен комплект за плуване Bestway, предназначен за деца на възраст над 7 години!

Комплектът включва очила за плуване с поликарбонатни лещи с UV защита и регулируема силиконова каишка за глава, тапи за уши, щипка за нос и безопасен контейнер за ценности. С този комплект Вашето дете ще бъде винаги подготвено за обучението си в плувен басейн или море и по време на празници в близост до вода. Не съдържа латекс.

Multi.bg съветва:

Децата трябва да бъдат винаги под наблюдение на възрастен и компетентен човек!

Всички цени са с включен ДДС. Леки вариации в цвета, външния вид и изображенията може да се различават от показаните на снимковия материал. Всички описания на продуктите са въз основа на информация предоставена ни от производителите. Характеристики и външен вид на продуктите могат да бъдат променени от производителя без предварително уведомяване за това. При покупка на продукти, уточнявайте всички значими за Вас параметри и свойства, срок на гаранция и други.

Бърза поръчка
Въведете необходимата информация и ние ще се свържем с Вас!
* Име:
* Email:
* Телефон: