Диспенсър за течен сапун с поставка за гъба

- 21%
Диспенсър за течен сапун с поставка за гъба
Диспенсър за течен сапун с поставка за гъба Диспенсър за течен сапун с поставка за гъба Диспенсър за течен сапун с поставка за гъба
Наличност: налично
Цена: 15.00 лв. 11.90 лв.
К-во:  
   - ИЛИ -   

Бърза поръчка
Направете бърза поръчка и спестете време!

Удобствотото, красотата и хармонията у дома зависят от малки неща. И ако искате кухнята Ви да бъде съвършена, обновявайте често малки детайли и аксесоари в нея.

Ето една идея!

Практически и компактен диспенсър за течен сапун Sink Tidy Sey с място за гъба и четка. Перфектно допълнение на интериора, без излишна показност. Комплектът се състои от удобен дозатор за течен сапун и стойка с две отделения за четки и гъби. Благодарение на компактния дизайн, диспенсърът може да бъде поставен дори и в тясната част на мивката. Разглобява се за лесно почистване.

Размер: 17,5 x 16,5 x 5,8 см

Офертата не включва гъба и четка!

Всички цени са с включен ДДС. Леки вариации в цвета, външния вид и изображенията може да се различават от показаните на снимковия материал. Всички описания на продуктите са въз основа на информация предоставена ни от производителите. Характеристики и външен вид на продуктите могат да бъдат променени от производителя без предварително уведомяване за това. При покупка на продукти, уточнявайте всички значими за Вас параметри и свойства, срок на гаранция и други.

Бърза поръчка
Въведете необходимата информация и ние ще се свържем с Вас!
* Име:
* Email:
* Телефон: