Меню
Количка

Бутилки и термоси

Модел: 1120
Стилна и практична бутилка за вода SPORT 450 мл!Стъклена бутилка с пластмасово покритие и страхотен дизайн. Подходяща за офиса, за училище, при пътуване. Побира се в дамска чанта, раница или ръчен багаж. С удобна каишка на капачката за носене в ръка. Подходяща за всякакви напитки- топли, студен..
8.50 лв.
Без данък:8.50 лв.
Модел: 425
Сгъваем мех за вода с кранче! Идеален за къмпинг, пикник и други дейности на открито, където няма течаща вода! Удобен за носене, снабден с две дръжки. Кранче за регулиране на водната струя. Задължителен елемент във вашето пикник снаражение! Празен, мехът не заема място. За многократна употреба..
11.90 лв.
Без данък:11.90 лв.
Модел: 609
Стъклена бутилка за вода със стилен едноцветен неопренов калъф, с вместимост 500ml! Подходяща за офиса, за училище, при пътуване. Побира се в дамска чанта, раница или ръчен багаж. С удобна каишка на капачката за носене в ръка. Неопреновият калъф прилепва плътно към бутилката и запазва температура..
10.50 лв.
Без данък:10.50 лв.
Модел: 630
Стъклена бутилка за вода с уникален едноцветен неопренов калъф, с вместимост 300 ml! Бутилка подходяща за офиса, за училище, при пътуване. Побира се в дамска чанта, раница или ръчен багаж. С удобна каишка на капачката за носене в ръка. Неопреновият калъф прилепва плътно към бутилката и запазва те..
6.50 лв.
Без данък:6.50 лв.
Модел: 771
Термос SPORT 1,2 л. Термос подходящ при пътуване и туризъм, особено когато ще имате нужда от течности в продължение на часове. Напитката в термоса ще запази температурата си до 20 часа, независимо дали е топла или студена. Термосът е изработен от висококачествена неръждаема стомана 201, сил..
29.90 лв.
Без данък:29.90 лв.
Модел: 988
Стилна и удобна чаша за здравословна закуска с мюсли и плодове, с капак и лъжичка. Изработена от пластмаса, BRA FREE. Може да я носите на навсякъде с Вас- на работа, детската площадка, на разходка, в къщи, на пикник и къде ли не.Подходяща за съдомиялна машина!Различни цветове, изпращат се на..
8.50 лв.
Без данък:8.50 лв.
Модел: 721
Биоразградима Еко чаша със силиконов капак направена от бамбуков прах. Красив дизайн, супер удобна, супер яка! Характеристика: Идеална за всякакви напитки; Изработени от биоразградими и трайни бамбукови влакна/65% бамбукови фибри, 15% царевичен прах, 20% меламин/; За многократна уп..
6.90 лв.
Без данък:6.90 лв.
Модел: 805
Удобен ръчен пулверизатор с фина струя! Вместимост: 400 ml Материал: пластмаса Различни цветове/изпращат се на случаен принцип/...
2.30 лв.
Без данък:2.30 лв.
Модел: 734
Стъклена бутилка за вода със забавен едноцветен неопренов калъф MEOW! Бутилка изработена от боросиликатно стъкло. Подходяща за офиса, за училище, при пътуване. Побира се в дамска чанта, раница или ръчен багаж. С каишка на капачката за носене в ръка. Неопреновият калъф прилепва плътно към бутилкат..
8.90 лв.
Без данък:8.90 лв.
Модел: 332
Когато чуем за термос си представяме нещо малко и компактно, което би ни свършило чудесна работа, но само ако се отнася за един човек. Представете си сега, че сте организирали пикник с приятели и ви трябва доста по- голям термос, който да поддържа хладна водата или някоя друга негазирана напитка...
22.90 лв.
Без данък:22.90 лв.
Модел: 688
Стъклена бутилка Swing Bormioli Rocco във вариант 0,5 или 1 литър! Бутилката е с лесна за затваряне капачка и е подходяща за съхранение на вода, спиртни напитки, олио, зехтин, оцет, домашни сиропи и различни течности/без газирани/. Бутилка Swing се пълни лесно и е предназначена за многократна упо..
4.50 лв.
Без данък:4.50 лв.
Модел: 795
Стъклена бутилка за вода със забавен едноцветен неопренов калъф на морска тематика! Бутилка изработена от боросиликатно стъкло. Подходяща за офиса, за училище, при пътуване. Побира се в дамска чанта, раница или ръчен багаж. С каишка на капачката за носене в ръка. Неопреновият калъф прилепва плътн..
8.00 лв.
Без данък:8.00 лв.
Бутилка за вода с неопренов калъф 400мл Бутилка за вода с неопренов калъф 400мл
Не е налично
Модел: 796
Стъклена бутилка за вода с неопренов калъф! Подходяща за деца и големи! Удобство при пиене, защото е с тясно гърло! Не задържа миризми! Стилна стъклена бутилка за вода и всякакви течности, и топли, и студени. Бутилка изработена от висококачествено стъкло, а за да се избегне счупване, тя..
5.90 лв.
Без данък:5.90 лв.
Бутилка за вода с неопренов калъф Enjoy Life Бутилка за вода с неопренов калъф Enjoy Life
Не е налично
Модел: 598
Стъклена бутилка за вода със стилен едноцветен неопренов калъф Enjoy Life, с вместимост 400 ml! Подходяща за офиса, за училище, при пътуване. Побира се в дамска чанта, раница или ръчен багаж. С удобна каишка на капачката за носене в ръка. Неопреновият калъф прилепва плътно към бутилката и запазва..
6.50 лв.
Без данък:6.50 лв.
Дизайнерски термос с цедка за чай Дизайнерски термос с цедка за чай
Не е налично
Модел: 603
Представяме Ви поредният шедьовър! Дизайнерски термос с цедка за чай! Термосът е с новаторска технология за вакуумна изолация с двойни стени, намалявайки ефекта на външната температура до минимум. С подвижен инфузер за чай или плодове. Поставете насипни чаени листа на дъното на термоса, захваната..
17.90 лв.
Без данък:17.90 лв.
Стъклена бутилка Flamingo 300ml Стъклена бутилка Flamingo 300ml
Не е налично
Модел: 604
Стъклена бутилка за вода Flamingo, с вместимост 300 ml! Подходяща за офиса, за училище, при пътуване. Побира се в дамска чанта, раница или ръчен багаж. С удобна силиконова каишка за носене в ръка. Капачката на бутилката е със силиконов уплътнител за надеждно затваряне. Подходяща за всякакви на..
7.90 лв.
Без данък:7.90 лв.
Стъклена бутилка за вода Smile Стъклена бутилка за вода Smile
Не е налично
Модел: 663
Стилна и практична бутилка за вода Smile 400 ml! Стъклена бутилка с изтънчен дизайн. Подходяща за офиса, за училище, при пътуване. Побира се в дамска чанта, раница или ръчен багаж. С удобна каишка на капачката за носене в ръка и силиконово покритие на дъното. Подходяща за всякакви напитки, и т..
7.90 лв.
Без данък:7.90 лв.
Стъклена бутилка за вода Кактус 400 мл Стъклена бутилка за вода Кактус 400 мл
Не е налично
Модел: 719
Стилна и практична бутилка за вода Кактус 400 мл! Стъклена бутилка с пластмасово покритие за изтънчен дизайн. Подходяща за офиса, за училище, при пътуване. Побира се в дамска чанта, раница или ръчен багаж. С удобна каишка на капачката за носене в ръка. Подходяща за всякакви напитки- топли, сту..
7.90 лв.
Без данък:7.90 лв.
Стъклена бутилка за вода с неопренов калъф Revolution 400 мл Стъклена бутилка за вода с неопренов калъф Revolution 400 мл
Не е налично
Модел: 720
Стъклена бутилка за вода с красив едноцветен неопренов калъф Revolution! Подходяща за офиса, за училище, при пътуване. Побира се в дамска чанта, раница или ръчен багаж. Бутилка за вода с удобна каишка на капачката за носене в ръка. Неопреновият калъф прилепва плътно към бутилката и запазва темпер..
8.90 лв.
Без данък:8.90 лв.
Стъклена бутилка с неопренов калъф Nice Flamingo Стъклена бутилка с неопренов калъф Nice Flamingo
Не е налично
Модел: 597
Стъклена бутилка за вода с модерен неопренов калъф Nice Flamingo, с вместимост 400 ml! Бутилка, подходяща за офиса, за училище, при пътуване. Побира се в дамска чанта, раница или ръчен багаж. С удобна каишка на капачката за носене в ръка. Неопреновият калъф прилепва плътно към бутилката и запазва..
6.90 лв.
Без данък:6.90 лв.
Термо чаша Кен Термо чаша Кен
Не е налично
Модел: 548
Уникална термо чаша с формата на кен! Чашата, от която ще искате да си пийвате топло кафенце или чай на път за работа. Удобна за носене при пътуване, за училище, за всекидневна употреба. Побира се и във всяка чанта или раница. Напитката в термо чашата ще запази температурата си до 1 час, не..
15.90 лв.
Без данък:15.90 лв.
Термос MIAO 500ml Термос MIAO 500ml
Не е налично
Модел: 770
Термос MIAO 500 мл. Удобен при пътуване и туризъм, за училище, за всекидневна употреба. Напитката в термоса ще запази температурата си до 6 часа, независимо дали е топла или студена. Термосът е изработен от висококачествена неръждаема стомана 304, предназначена за направа на съдове за храна..
12.60 лв.
Без данък:12.60 лв.
Термос Mr Bear 350ml Термос Mr Bear 350ml
Не е налично
Модел: 547
Страхотен термос с компкатен размер и вместимост 350 мл. Забавен дизайн Mr Bear. Удобен при пътуване и туризъм, за училище, за всекидневна употреба. Побира се и в дамска чанта.Поддържа температурата на течността до 42°С за 6 часа  и до 37°С за 24 часа. Термосът е ..
20.00 лв.
Без данък:20.00 лв.
Термос PENGUIN с регулируема дръжка 1,2l Термос PENGUIN с регулируема дръжка 1,2l
Не е налично
Модел: 772
Термос PENGUIN с регулируема дръжка 1,2 л. Термос подходящ при пътуване и туризъм, особено когато ще имате нужда от течности в продължение на часове. Запазва температурата на напитката до 24 часа, независимо дали е топла или студена. Термосът е изработен от висококачествена неръждаема стома..
29.50 лв.
Без данък:29.50 лв.
Термос SPACE 500ml Термос SPACE 500ml
Не е налично
Модел: 769
Термос Space 500 мл. Удобен при пътуване и туризъм, за училище, за всекидневна употреба. Побира се и в дамска чанта. Напитката в термоса ще запази температурата си до 6 часа, независимо дали е топла или студена. Термосът е изработен от висококачествена неръждаема стомана, пластмасова капачк..
14.70 лв.
Без данък:14.70 лв.
Термос SPORT 500ml Термос SPORT 500ml
Не е налично
Модел: 882
Термос SPORT 500 мл. Термос подходящ при спорт и туризъм, особено когато ще имате нужда от прием течности в продължение на часове.Напитката в термоса ще запази температурата си до 12 часа, независимо дали е топла или студена.Термосът е изработен от висококачествена неръждаема стомана 06Cr19Ni10, ..
19.90 лв.
Без данък:19.90 лв.
Термос Миньоните 350ml Термос Миньоните 350ml
Не е налично
Модел: 362-1
Най- готиният термос с най- готиния дизайн! Термос Миньон за всеки сезон! Всички го искат! И малки и големи! Той привлича всички погледи, щом го извадите от чантата или раницата си. Това е термос, който просто е невъзможно да не се забележи. Чай, сок, какао, мляко, топло кафенце, ст..
13.90 лв.
Без данък:13.90 лв.
Термос с Айфеловата кула 500 ml Термос с Айфеловата кула 500 ml
Не е налично
Модел: 393
Най- готиния термос, с най- готиния дизайн Айфеловата кула! Всички го искат! И малки и големи! Той привлича всички погледи, щом го извадите от чантата или раницата си. Това е термос, който просто е невъзможно да не се забележи. Чай, сок, какао, мляко, топло кафенце, студени напитки, всичко,..
12.90 лв.
Без данък:12.90 лв.
Термос с цедка за чай Термос с цедка за чай
Не е налично
Модел: 608
Термос с цедка за чай! Твоят термос! Светещ в тъмното! Термосът е с новаторска технология за вакуумна изолация с двойни стени, намалявайки ефекта на външната температура до минимум. С подвижен инфузер за чай или плодове. Поставете насипни чаени листа на дъното на термоса, захваната в цедка и напъ..
22.90 лв.
Без данък:22.90 лв.
Показани 1 от 29 | 29 (1 Страници)
Ние използваме бисквитки, за да подобрим представянето на нашия сайт, както и Вашето преживяване. Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате и с използването на „бисквитки“. Повече информация.