Дизайнерска бутилка с дозатор за олио, зехтин или оцет

- 41%
Дизайнерска бутилка с дозатор за олио, зехтин или оцет
Дизайнерска бутилка с дозатор за олио, зехтин или оцет Дизайнерска бутилка с дозатор за олио, зехтин или оцет Дизайнерска бутилка с дозатор за олио, зехтин или оцет
Наличност: налично
Цена: 20.00 лв. 11.90 лв.

Опции


* Цвят:

К-во:  
   - ИЛИ -   

Бърза поръчка
Спестете време, ние ще ви се обадим!

Прецизното измерване е много важно в готвенето. Твърде много или твърде малко на една съставка може лесно да съсипе едно ястие или салатата, особено когато това е  оцет и олио. Но с дизайнерската бутилка с дозатор за олио, зехтин или оцет, можете да бъдете сигурни в точното количество, което слагате в храната си.

Дозатора Ви позволява да се измерите течността изключително прецизно. Бутилката е с вместимост 500 ml и е полезна не само за олио, зехтин или оцет, а и за други течни съставки. Тя е идеална за използване при подготовката на здравословни салати.

Толкова е лесна за използване. Просто натиснете бутона, за да изпомпате течността до върха, където тя попада в мерителната „чашка- гърло“ на бутилката. Иновативно решение за хора на диета и тези, които всъщност биха искали да се хранят здравословно.

Вместимост на бутилката: 500ml/17oz

Размери: 80 х 80 х 285 mm

Материал: стъкло, пластмаса, силикон.

Всички цени са с включен ДДС. Леки вариации в цвета, външния вид и изображенията може да се различават от показаните на снимковия материал. Всички описания на продуктите са въз основа на информация предоставена ни от производителите. Характеристики и външен вид на продуктите могат да бъдат променени от производителя без предварително уведомяване за това. При покупка на продукти, уточнявайте всички значими за Вас параметри и свойства, срок на гаранция и други.

Бърза поръчка
Въведете необходимата информация и ние ще се свържем с Вас!
* Име:
* Email:
* Телефон: