Меню
Количка

Домашни любимци

Модел: 821
Диспенсър с хигиенни торбички с оригиналната форма на Кокал!Най - удобното средство за почистване след Вашето куче по време на разходка, защото е важна и чистотата на откритите пространства, където може би, играят и деца Ви.Диспенсърът за кучешки торбички "Кокал" е снабден с удобно ка..
7.90 лв. 9.90 лв.
Без данък:7.90 лв.
Модел: 110
Защото те са част от семейството- нашите домашни любимци! Често се налага да пътуват с Вас, а след това бъркотията в автомобила е голяма! PetZoom Loungee- най- разумната защита за задната автомобилна седалка от косми на домашни любимци, мръсотия, кал, драскотини от нокти и всякакви щети по тап..
22.90 лв.
Без данък:22.90 лв.
Модел: 640
Преносима Поилка за Кучета 500 ml. Сега можете спокойно да дадете на Вашето куче прясна и чиста вода, в колата, в парка или където и да било, когато вие и домашния ви любимец сте навън. Handi Drink диспенсър за домашни любимци улеснява даването на вода и храна на вашето куче, по време на пътувани..
6.00 лв. 7.90 лв.
Без данък:6.00 лв.
Модел: 643
True Touch е невероятна ръкавица с пет пръста, с която бързо, лесно и ефективно може да сресвате козината на Вашия домашен любимец, като всички опадали косми остават по нея. А цялата процедура е истиски блажен масаж за животинката. Ако имате куче или котка вкъщи, знаете колко е неприятно да чисти..
6.90 лв.
Без данък:6.90 лв.
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)
Ние използваме бисквитки, за да подобрим представянето на нашия сайт, както и Вашето преживяване. Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате и с използването на „бисквитки“. Повече информация.