Доставка

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ,

ВЪВ ВРЪЗКА С НАСТЪПВАЩИТЕ  ПРАЗНИЧНИ ДНИ, ВИ УВЕДОМЯВАМЕ, ЧЕ ПОРЪЧКИ ПОСТЪПИЛИ ДО 17:00 часа НА 20.09.2019 г. /петък/, МОГАТ ДА БЪДАТ ПОЛУЧЕНИ В ОФИС НА ЕКОНТ ДО 13:00 часа НА 21.09.2019 г. /събота/. ВСИЧКИ ПОРЪЧКИ ЗАЯВЕНИ ДО АДРЕС ЩЕ ДА БЪДАТ ДОСТАВЕНИ НА 24.09.2019 г. /вторник/. 

ПРЕЗ ПРАЗНИЧНИТЕ ДНИ ПОРЪЧКИ ПО ТЕЛЕФОН НЯМА ДА БЪДАТ ПРИЕМАНИ, НО МОЖЕТЕ ДА ГИ РЕГИСТРИРАТЕ ОНЛАЙН, 24 ЧАСА В ДЕНОНОЩИЕТО!

ПОЖЕЛАВАМЕ ВИ ХУБАВИ  ПРАЗНИЦИ! 

.Доставяме в цялата страна с куриерска фирма Еконт Експрес, до адрес на клиента или до офис на Еконт, в съответното населено място.

При закупени продукти на стойност над 100.00 лв, куриерската такса е за сметка на Multi.bg.

Доставката се извършва в рамките на 1 до 10 работни дни от потвърждаване на поръчката. Всички поръчки на стойност под 100.00 лв, са за сметка на клиента и се таксуват с 15% отстъпка от стандартните тарифи на куриерска фирма Еконт Експрес. Актуални тарифи на Еконт Експрес може да разгледате ТУК!

Наложен платеж чрез Пощенски паричен превод

Законово основание за услугата е Наредба № Н – 18 от 2006 г., чл.3 за „Регистриране и отчитане на направените продажби“. Съгласно текста в наредбата един от вариантите, който ни освобождава от задължението да издавате Фискална касова бележка, е плащането към Вас да се извършва чрез Пощенски паричен превод. Тази услуга трябва да бъде извършена от лицензиран пощенски оператор, какъвто е Еконт.

За направеното от клиента плащане Еконт издава разписка за пощенски превод на стойността на дължимия наложен платеж. Тази разписка е законово признат документ, освобождаващ търговеца от задължението да издава касова бележка.