Меню
Количка

Доставка

Доставяме в цялата страна с куриерска фирма Еконт Експрес, до адрес на клиента или до офис на Еконт, в съответното населено място. Всички пратки имат опция преглед и тест/има изключения за продукти от група козметика и др./ преди заплащане. 

Поръчки, направени до 15:00 часа в периода понеделник-петък, се доставят на следващия работен ден. Поръчки, направени в петък след 15:00 ч., събота и неделя, се обработват и изпращат в понеделник. 

Всички празници са почивни дни и за нас! Поръчките се обработват и изпращат в първия работен ден след празничните!

Съветваме Ви, при получаване на поръчката си, винаги да отваряте и проверявате пред куриера дали всички стоки са здрави. При установяване на повредена стока, трябва да съставите протокол за повреда, в присъствието на куриера. Само по този начин имате възможност да докажете, че стоката е била повредена по време на транспортирането, за да бъде заменена с нова.

При закупени продукти на стойност над 101.00 лв, куриерската такса е за сметка на Multi.bg.

Всички поръчки на стойност под 101.00 лв, са за сметка на клиента и се таксуват с 15 % отстъпка от стандартните тарифи на куриерска фирма Еконт Експрес. Актуални тарифи на Еконт Експрес може да разгледате ТУК!


Наложен платеж чрез Пощенски паричен превод

Законово основание за услугата е Наредба № Н – 18 от 2006 г., чл.3 за „Регистриране и отчитане на направените продажби“. Съгласно текста в наредбата един от вариантите, който ни освобождава от задължението да издавате Фискална касова бележка, е плащането към Вас да се извършва чрез Пощенски паричен превод. Тази услуга трябва да бъде извършена от лицензиран пощенски оператор, какъвто е Еконт.

За направеното от клиента плащане Еконт издава разписка за пощенски превод на стойността на дължимия наложен платеж. Тази разписка е законово признат документосвобождаващ търговеца от задължението да издава касова бележка.

Ние използваме бисквитки, за да подобрим представянето на нашия сайт, както и Вашето преживяване. Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате и с използването на „бисквитки“. Повече информация.