Еротични Белезници с Пух + 2 бр. Любовни Зарчета

- 41%
Еротични Белезници с Пух + 2 бр. Любовни Зарчета
Еротични Белезници с Пух + 2 бр. Любовни Зарчета Еротични Белезници с Пух + 2 бр. Любовни Зарчета Еротични Белезници с Пух + 2 бр. Любовни Зарчета
Наличност: налично
Цена: 20.00 лв. 11.90 лв.

Опции


* Цвят:

К-во:  
   - ИЛИ -   

Бърза поръчка
Спестете време, ние ще ви се обадим!

Страхотен закачлив подарък за Свети Валентин или просто без повод!

Разгорещете страстите с еротични белезници с червен пух и светещи в тъмното любовни зарчета!

Нестандартен и секси подарък за двойки, които обичат и не се страхуват да експериментират. С тези белезници с пухчета завържете нежно партньора си, докато не изпълни желанията Ви. Разнообразете сексуалния си живот и хвърлете заровете на любовта. Изпробвайте нещо ново в интимния си живот. Идеален комплект за любовни преживявания и еротични игри!

Белезниците са специално направени да не обвиват и да не нараняват кожата, а зарчетата с желанията ще заблестят в тъмното!

Комплектът съдържа:

  • 1 бр. белезници с пух/червен, черен или розов/;
  • 2 ключа;
  • 2 бр. любовни зарчета.

Цветовете се изпращат на случаен принцип!

Подаръкът не е подходящ за деца!

Всички цени са с включен ДДС. Леки вариации в цвета, външния вид и изображенията може да се различават от показаните на снимковия материал. Всички описания на продуктите са въз основа на информация предоставена ни от производителите. Характеристики и външен вид на продуктите могат да бъдат променени от производителя без предварително уведомяване за това. При покупка на продукти, уточнявайте всички значими за Вас параметри и свойства, срок на гаранция и други.

Бърза поръчка
Въведете необходимата информация и ние ще се свържем с Вас!
* Име:
* Email:
* Телефон: