Заличител на драскотини по автомобил Fix it Pro

- 31%
Заличител на драскотини по автомобил Fix it Pro
Заличител на драскотини по автомобил Fix it Pro Заличител на драскотини по автомобил Fix it Pro Заличител на драскотини по автомобил Fix it Pro Заличител на драскотини по автомобил Fix it Pro
Наличност: налично
Цена: 10.00 лв. 6.90 лв.
К-во:  
   - ИЛИ -   

Бърза поръчка
Направете бърза поръчка и спестете време!

Най - бързият и лесен начин за запечатване и премахване на драскотини от Вашият автомобил, мотоциклет и всякакви боядисани повърхности! Заличител на драскотини Fix it Pro е незаменим в това! Писалката работи независимо какъв цвят е автомобила.  Просто минете с писалката по надрасканата повърхност и оставете да изсъхне. Fix it Pro прави устойчива връзка с боята и дефектите изчезват на мига! Няма нужда от тежък труд! Лесно като 1-2-3! Заличителят на драскотини е нетоксичен, устойчив на вода и без мирис.

Внимание! Действието на Fix It Pro не е толкова силно изразено при особено дълбоки надрасквания и поражения !

Всички цени са с включен ДДС. Леки вариации в цвета, външния вид и изображенията може да се различават от показаните на снимковия материал. Всички описания на продуктите са въз основа на информация предоставена ни от производителите. Характеристики и външен вид на продуктите могат да бъдат променени от производителя без предварително уведомяване за това. При покупка на продукти, уточнявайте всички значими за Вас параметри и свойства, срок на гаранция и други.

Бърза поръчка
Въведете необходимата информация и ние ще се свържем с Вас!
* Име:
* Email:
* Телефон: