Меню
Количка

Федербал комплект ракети и перце

Федербал комплект ракети и перце
Федербал комплект ракети и перце
Федербал комплект ракети и перце
Федербал комплект ракети и перце
Федербал комплект ракети и перце
  • Наличност: Налично
  • Модел: 570
11.90 лв.
Без данък: 11.90 лв.

Федербал, любима игра за малки и големи!

Всичко необходимо за безброй вълнуващи спортни битки- две ракети и перце в комплект с удобен кейс за съхранение и носене.

Бадминтонът/федербалът/ е техничен спорт, изискващ добра координация между ръка и поглед, както и усъвършенстване на уменията за боравене с ракета. Играта на федербал е чудесен подход в развитието на всяко дете или юноша и добър начин за раздвижване на мама и татко. И невероятна забава, разбира се!

Изключително качествена и здрава изработка на ракетите. Те са леки и с удобен захват.

А сега, малко факти за Бадминтона или т.н. федербал.

Спортът бадминтон датира от преди 2000 години, като води началото си от Гърция, Индия и Китай. Бадминтонът е ракетен спорт, игран или от двама противникови играча (т. нар. сингъл), или от две противникови двойки, които заемат противоположни половини на правоъгълно игрище, разделено от мрежа. Играчите отбелязват точка, като удрят перце с ракетите си, така че да премине над мрежата и да падне в противниковата част на игрището. Разиграването приключва, когато перцето падне на земята, а то може да бъде удряно само по веднъж от всяка страна преди да премине над мрежата.

Комплектът включва:

  • 2 бр. метални ракети/ 65 см/;
  • 1 бр. перце;
  • 1 бр. удобна чанта за съхранение на комплекта.

Всички цени са с включен ДДС. Леки вариации в цвета, външния вид и изображенията може да се различават от показаните на снимковия материал. Всички описания на продуктите са въз основа на информация предоставена ни от производителите. Характеристики и външен вид на продуктите могат да бъдат променени от производителя без предварително уведомяване за това. При покупка на продукти, уточнявайте всички значими за Вас параметри и свойства, срок на гаранция и други.

Ние използваме бисквитки, за да подобрим представянето на нашия сайт, както и Вашето преживяване. Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате и с използването на „бисквитки“. Повече информация.