Меню
Количка

Етерично масло Черен пипер

Етерично масло Черен пипер
Ново
Етерично масло Черен пипер
  • Наличност: Налично
  • Модел: 835
8.50 лв.
Без данък: 8.50 лв.

Етеричното масло от Черен пипер има противомикробно действие, стимулира кръвообръщението и укрепва имунната система. Добавете няколко капки в лосион или крем за тяло и го използвайте като субстанция с антицелулитен ефект. Има загряващ ефект.

Етерично масло Черен пипер се добива посредством парна дестилация на изсушен неузрял плод на растението Piper nigrum. Етеричното масло от черен пипер има сух, дървесен, остър, пикантен аромат. На цвят е бистро до бледо жълто. Има затоплящо действие, помага при вирусни инфекции, спомага за подобряване циркулацията на кръвта, при студени ръце и крака. Добавя се към парфюми и се използва в козметични продукти, за масажи, компреси и вани.

Само за външна употреба!

Всички етерични масла трябва да се разреждат в растително масло или друга подходяща база преди употреба върху кожата, както и преди добавяне към вана. Не се препоръчва директно и интензивно вдишване (например парна инхалация) на етерични масла за повече от 15-20 минути. Това не се отнася за вдишването на масла, разпръснати във въздуха чрез дифузер или арома лампа. За най-добър резултат използвайте арома лампа за 30-60 минути, след което я изключете за 30-60 минути и редувайте. Не забравяйте да проветрявате помещението периодично. Преди употреба, направете тест за чувствителност в ямката на лакътната свивка. Ако сте бременна, кърмите, имате свърхчувствителна кожа или искате да използвате етерично масло за детето си, първо се консултирайте с ароматерапевт.

Съхранение:

На тъмно и прохладно място (но не в хладилник) при температура 7 - 25 0С. Препоръчително е до три месеца след отваряне на шишенцето, маслото да се употреби.Маслото е жив биологичен продукт. В следствие на сезонни колебания между отделните партиди може да има малки различия в цвета, гъстотата или мириса. Дръжте далече от деца!

INCI: Piper Nigrum Essential Oil

Опаковка: 10 ml

Всички цени са с включен ДДС. Леки вариации в цвета, външния вид и изображенията може да се различават от показаните на снимковия материал. Всички описания на продуктите са въз основа на информация предоставена ни от производителите. Характеристики и външен вид на продуктите могат да бъдат променени от производителя без предварително уведомяване за това. При покупка на продукти, уточнявайте всички значими за Вас параметри и свойства, срок на гаранция и други.

Ние използваме бисквитки, за да подобрим представянето на нашия сайт, както и Вашето преживяване. Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате и с използването на „бисквитки“. Повече информация.