Кератиново олио REDIST Professional 100ml

Кератиново олио REDIST Professional 100ml
Кератиново олио REDIST Professional 100ml Кератиново олио REDIST Professional 100ml
Наличност: налично
Цена: 29.00 лв.
К-во:  
   - ИЛИ -   

Бърза поръчка
Спестете време, ние ще ви се обадим!

Кератиново олио REDIST Professional - професионална формула, за бързо проникване и конфигуриране на косата, за да изглежда гладка, жизнена и здрава. Keratin Miracle Oil се състои от протеинови молекули, които съставляват основната структура на косата и подпомагат свързването на различни серни мостове в нишките на косата. Kератиновото масло съдържа богати и хидролизирани кератинови влакна, които се борят срещу счупване на косата поради ежедневните химически третирания и различни външни фактори.

Подхранва и повишава естествения блясък на косата.

Увеличава силата и еластичността на косата.

Многофункционално масло, което може да се използва преди и след стайлинг.

Кератиновият протеин бързо попива.

Осигурява цялостно преструктуриране на косата чрез проникване във вътрешните й слоеве.

Подходящ за всички видове коса и скалп.

Резултатите са гарантирани!

Моля, обърнете внимание: Чистото кератиново масло има силен мирис на оцет. Втрийте масло между ръцете си и  нанесе равномерно върху измита или изплакната коса. Увеличете количетсвото в зависимост от дължината и дебелината на косата. Изсушете, за да получите гладък или прав вид на косата, или просто оставете да изсъхне за къдрав или вълнообразен ефект.

Опаковка 100 мл.

Производител: REDIST KOZMETIC, Турция

Всички цени са с включен ДДС. Леки вариации в цвета, външния вид и изображенията може да се различават от показаните на снимковия материал. Всички описания на продуктите са въз основа на информация предоставена ни от производителите. Характеристики и външен вид на продуктите могат да бъдат променени от производителя без предварително уведомяване за това. При покупка на продукти, уточнявайте всички значими за Вас параметри и свойства, срок на гаранция и други.

Бърза поръчка
Въведете необходимата информация и ние ще се свържем с Вас!
* Име:
* Email:
* Телефон: