Меню
Количка

L’ANZA HEALING HEARCARE

НАЙ-ВИСОКО КАЧЕСТВО И БЕЗОПАСНИ СЪСТАВКИ

Най-високият приоритет в L’ANZA е безопасността и благосъстоянието на клиентите. L’ANZA използва само най-безопасните и висококачествени съставки във всички продукти. Формулите L’ANZA отговарят на строги стандарти за безопасност и се продават в 40 страни по света. Съставките на L’ANZA са щателно тествани в салони и е доказано, че са безопасни за употреба.

ЛЕЧЕБНА БОЯ ЗА КОСА И ГРИЖА ЗА КОСАТА

L’ANZA беше въведена в индустрията за красота като една от първите професионални марки за грижа за косата, специално създадена да отговори на индивидуалните нужди на косата. Използвайки патентованата система Keratin Bond System, L’ANZA се насочва към причините за увреждане на косата, а не само към симптомите. L’ANZA се основава на тази традиция на кератина, включвайки най-новите технологии за грижа за косата, както и диви и устойчиви съставки на растителна основа, създавайки Кератиновата лечебна система (KHS). Със силата на кератинови аминокиселини, лечебни активни вещества, защитни UV съставки, система за доставяне Nano Science 10², шампоани без сулфати и без натриев хлорид, KHS се превърна в основата за всички продукти на L’ANZA.

UV ЗАЩИТА

UV слънчевите лъчи отдавна са признати за вредни за кожата. Но ултравиолетовите лъчи също са вредни за косата и водят до избледняване на цвета на косата. L’ANZA използва UV протектори с пълен спектър, за да предпази цвета на косата от вредните UV лъчи, осигурявайки максимална защита от избледняване.

ФОРМУЛИ ЗА ЗАЩИТА НА ЦВЕТА

Ексклузивните лечебни формули на L’ANZA са не само безопасни за боядисване, но и помагат за поддържане на цвета на косата по-дълго, като заздравяват увредените влакна. Косата, която е увредена, е пореста, което позволява на цветните пигменти да излязат навън от вътрешността на космените влакна. Когато косата е правилно излекувана и запечатана, цветните пигменти остават във влакната, за да осигурят по-дълготраен цвят на косата.

ВИСОКА ТЕМПЕРАТУРА ТЕРМОЗАЩИТА

Продуктите на L’ANZA осигуряват допълнителна мярка за термична защита. Изключителните лечебни формули предпазват косата от най-интензивната топлина. Лечебното действие запечатва косата, за да осигури ефективен щит от термична травма. По-малко вероятно е топлината да проникне дълбоко в кортекса на зарасналата коса, за да причини структурно увреждане.

ЗАЩИТА ОТ НАКЪДРЯНЕ

Влажността е атмосферна влага, състояща се от фини частици водни капчици, суспендирани във въздуха. Проблемът с влажността е, че причинява накъдряне. Дори леко порестата коса абсорбира атмосферната влага, подобно на гъба, абсорбираща вода. Когато това се случи, фибрите на косъма се подуват и уголемяват, кожичките се избутват навън и резултатът е нежелано накъдряне.

Ключът към предотвратяване на къдренето е да се намали порьозността и да се затвори атмосферната влага. Точно това правят продуктите на L’ANZA. Системата за лечение на кератин лекува косата и я запечатва, предпазвайки косата от проникване на влага и нежелано накъдряне. Благодарение на тази лечебна активност, всички продукти на L’ANZA осигуряват максимална защита срещу накъдряне.

НАНОНАУКА 102

С напредването на технологиите учените откриха нови начини да направят съставките по-малки – толкова малки, че трябва да се измерват в нанометри. Резултатът е изключителна мекота и коприна с изключително тяло, дори и за най-фините коси.

ТЕХНОЛОГИЯТА НИ ПОЗВОЛИ ДА НАПРАВИМ СЪСТАВКИТЕ ПО-МАЛКИ.

ПО-МАЛКИТЕ СЪСТАВКИ ПРОНИКВАТ ПО-ДЪЛБОКО В КОСАТА.

HEALTH ACTIVITY ДЕЙСТВА ЕФЕКТИВНО ВЪТРЕ В КОСАТА И НЯМА ДА УТЕЖНИ КОСАТА.

БЕЗСУЛФАТНИ ПОВЪРХНОСТНО-АКТИВНИ ВЕЩЕСТВА

Всички шампоани съдържат повърхностно активни вещества, които осигуряват почистващо действие и разпенващи свойства. „Повърхностно активно вещество“ е съкращение за „повърхностно активни агенти“, защото те помагат за прекъсване на повърхностното напрежение на водата, позволявайки й да отстрани по-добре маслата и остатъците от косата. Повърхностно активните вещества се делят на два вида: сулфатни и безсулфатни.

Технолозите на L’ANZA са разработили смеси от несулфатни повърхностно активни вещества, които осигуряват богата пяна в шампоаните без сулфати. Има и повърхностно активни вещества, които не са на сулфатна основа, но също толкова ефективни за нежно почистване на косата. Тези смеси без сулфати са по-меки и е доказано, че удължават трайността на цвета на косата.

ПОВЪРХНОСТНО АКТИВНО ВЕЩЕСТВО ОТ ПРИРОДАТА | ПОЛИНЕЗИЙСКА КОРА ГУГО

Кората на Гуго се използва от местните полинезийци от векове като естествено повърхностно активно вещество за нежно освежаване и пречистване на косата. Екстрактът от кората произвежда обилна пяна, която отстранява замърсяванията, без да премахва жизненоважни масла или хранителни вещества от косата. За да осигури нежно почистване и обилна пяна, L’ANZA използва Gugo Bark във всички Advanced Healing шампоани.

ШАМПОАНИ БЕЗ НАТРИЕВ ХЛОРИД

Натриевият хлорид, известен още като сол, отдавна се използва в шампоаните като сгъстител. Въпреки това, много системи за изглаждане препоръчват на клиентите си да не използват шампоани, които съдържат натриев хлорид, защото той може да попречи на химикалите, които изглаждат косата. Поради тази причина L’ANZA формулира нашите усъвършенствани лечебни шампоани без натриев хлорид. Нашите шампоани са безопасни и ефективни за използване с изглаждащи системи.

БЕЗ ПАРАБЕНИ И БЕЗ ГЛУТЕН

Всички продукти на L’ANZA Advanced Healing използват съставки без парабени за защита срещу широк спектър от микроорганизми. Освен това всички продукти на L’ANZA са без глутен.

Модел: 1255
L‘ANZA HEALING STRENGTH MANUKA HONEY CONDITIONER е висок клас ежедневен подхранващ балсам с мед от манука. Медът от манука е богат на хранителни вещества и лечебни свойства, естествен овлажнител, който привлича и задържа влагата. Идеален балсам за заплитаща се коса. Улеснява максимално разре..
45.00 лв.
Без данък:45.00 лв.
Модел: 1256
L‘ANZA HEALING STRENGTH NEEM PLANT SILK SERUM е висок клас ежедневен подхранващ серум за коса с масло от нийм. Серум, който укрепва косата с мощен коктейл от пептиди, растителни протеини, плодови масла и екстракти, за да придаде копринена мекота и блясък, без да утежнява. Възстановява и лекува у..
89.00 лв.
Без данък:89.00 лв.
Модел: 1254
L‘ANZA HEALING STRENGTH WHITE TEA е висок клас ежедневен подхранващ шампоан с бял чай. Против стареене на косата, укрепва и придава на блясък на косата. Белият чай съдържа най-високото ниво на антиоксиданти, за защита срещу свободните радикали. Съдържа пептиди, които изграждат сила и еластичност на ..
45.00 лв.
Без данък:45.00 лв.
Модел: 1253
Какво заслужава вашата коса? Най- доброто, разбира се!L‘ANZA KERATIN HEALING OIL HAIR TREATMENT e луксозен лечебен еликсир за коса с изключителната инфузия на следващо поколение кератинов протеин и патентован комплекс Phyto IV. Емблематична терапия за коса на L‘ANZA с кератиново лечебно масло и..
64.00 лв.
Без данък:64.00 лв.
Модел: 1248
Хидратация, сила, мекота и лукс в един балсам!L‘ANZA KERATIN HEALING OIL LUSTROUS e луксозен балсам с изключителна инфузия на следващо поколение кератинов протеин и патентован комплекс Phyto IV. Супер концентрираните активни вещества в балсама помагат за укрепване на косата. Балсам с лечебно керат..
88.00 лв.
Без данък:88.00 лв.
Модел: 1247
Пищни кичури с невиждан блясък. Да, възможно е! Трансформацията на косата Ви ще ви удиви!L‘ANZA KERATIN HEALING OIL LUSTROUS e луксозен шампоан с изключителна инфузия на следващо поколение кератинов протеин и патентован комплекс Phyto IV. Шампоан с лечебно кератиново масло, което попива лесно в к..
88.00 лв.
Без данък:88.00 лв.
L‘ANZA KERATIN HEALING OIL INTENSIVE HAIR MASQUE Възстановяваща маска с кератин 210ml L‘ANZA KERATIN HEALING OIL INTENSIVE HAIR MASQUE Възстановяваща маска с кератин 210ml
Не е налично
Модел: 1252
L‘ANZA KERATIN HEALING OIL INTENSIVE HAIR MASK e луксозна маска за коса с изключителна инфузия на следващо поколение кератинов протеин и патентован комплекс Phyto IV. Интензивната маска за коса L‘ANZA Keratin Healing Oil възстановява влагата в косата, възстановява еластичността, гъвкавостта и съ..
105.00 лв.
Без данък:105.00 лв.
Показани 1 от 7 | 7 (1 Страници)
Ние използваме бисквитки, за да подобрим представянето на нашия сайт, както и Вашето преживяване. Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате и с използването на „бисквитки“. Повече информация.