Меню
Количка

Колие с перла извадена от жива мида

Колие с перла извадена от жива мида
Колие с перла извадена от жива мида
Колие с перла извадена от жива мида
Колие с перла извадена от жива мида
Колие с перла извадена от жива мида
Колие с перла извадена от жива мида
Колие с перла извадена от жива мида
  • Наличност: Налично
  • Модел: 129
12.90 лв.
Без данък: 12.90 лв.
Безплатна доставка
Безплатна доставка при поръчка на продукти на стойност над 101 лв
Наличности
Multi.bg не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Най - прекрасния подарък за жена, който някога сте виждали! Вие имате уникалната възможност да подарите истинска перла, скрита в жива мида. Но не само перлата и мидата са изненадата! Да видиш тръпката, вълнението и радостта на любимия човек, очакващ коя от петте перли, изпълняващи желание се крие под черупката - могат да Ви донесат неповторими и незабравими емоции!

Жените обичат бижута, а това перлено колие е красиво и без съмнение ще отрази чувствата на любимия. Можете да я изненадате още повече, защото това не е просто бижу, а колие, което можете да създадете заедно! В кутията е скрита истинска перла в жива мида, която трябва да бъде отворена, за да се вмъкне във висулката. Всяка перла е уникална, така че Вашата любима я очаква прекрасна изненада! Колието наистина носи щастие! 

Перлите са в различни цветове и според древните легенди, символизират изпълнението на определени желания!

От всички съкровища на света няма нищо по - красиво и загадъчно от перлите. В гръцката митология, в една красива легенда се ражда от морската пяна богинята на любовта и красотата Афродита. Когато тя отишла на брега, капчици вода се стичали по прекрасното й тяло, вълните се издигали и се връщали обратно в морето. Там капките се превърнали в перли!

Всяка перла е уникална, както всички творения на природата.

Перлите се отглеждат в мидата от 3- 5 години. Спектрален анализ на всяка черупка преди опаковането, осигурява перли с размер 5-7 мм в диаметър. Но цветът й ще бъде изненада за Вас! Всеки цвят символизира определено пожелание. И в какъв цвят ще бъде Вашето бижу, никой не знае. Това се прави нарочно, за да ви донесе радост и да изпитате тръпката от очакването!

Бялата перла символизира мъдростта, млечната - успех, прасковената - здраве, златистата - със сигурност богатство, а лилавеещата - любов!

Цветът на перлата зависи от много фактори - започва от вида на перлата и завършва с "качеството на престоя" в мидата. За традиционен цвят се счита бял, розов, млечен, златист и бледо лилав. За да се определи точният цвят на перлата е необходимо да я поставите върху бяло парче хартия и да определите цвета под естествена дневна светлина.

Комплектът за подарък включва и елегантна нежна висулка с верижка, поставена в синьо кадифено легло. След като перлата е извадена от черупката, тя може да се постави в тази висулка. Така, този уникален подарък е едновременно необичаен талисман и нежно бижу!

Колието с перла, извадена от жива мида, е опаковано в красива подаръчна кутия с указания.

Комплекта съдържа:

  •  1 бр. жива мида с истинска перла в контейнер + 1 бр. висулка с верижка;
Всички цени са с включен ДДС. Леки вариации в цвета, външния вид и изображенията може да се различават от показаните на снимковия материал. Всички описания на продуктите са въз основа на информация предоставена ни от производителите. Характеристики и външен вид на продуктите могат да бъдат променени от производителя без предварително уведомяване за това. При покупка на продукти, уточнявайте всички значими за Вас параметри и свойства, срок на гаранция и други.
Ние използваме бисквитки, за да подобрим представянето на нашия сайт, както и Вашето преживяване. Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате и с използването на „бисквитки“. Повече информация.