Комплект от 3 бр. Форми за Печене на Сладкиши с Падащо дъно

- 25%
Комплект от 3 бр. Форми за Печене на Сладкиши с Падащо дъно
Комплект от 3 бр. Форми за Печене на Сладкиши с Падащо дъно Комплект от 3 бр. Форми за Печене на Сладкиши с Падащо дъно Комплект от 3 бр. Форми за Печене на Сладкиши с Падащо дъно Комплект от 3 бр. Форми за Печене на Сладкиши с Падащо дъно
Наличност: налично
Цена: 32.00 лв. 23.90 лв.
К-во:  
   - ИЛИ -   

Бърза поръчка
Направете бърза поръчка и спестете време!

Комплект от три различни форми за печене с падащо дъно, на най - вкусните и разнообразни по форма сладкиши, кейкове, блатове за торти и много др.

Всеки уважаващ себе си майстор сладкар трябва да притежава тези невероятни форми за сладкиши.

За да впечатлява и очарова своите гости и семейство със своите сладки, а защо не и солени шедьоври.

С формите всичко ще става лесно, без залепване по краищата, защото формите са разглобяеми и с отделящо се дъно.

Майсторството на приготвените изкушения, както и тяхната украса оставяме на Вас!

Характеристики:

  • Материал: неръждаема стомана с незалепващо покритие.
  • Цвят: Черен

Комплекта съдържа:

  • 1 бр. кръгла форма за сладкиши с размери ф25 х 7 см.
  • 1 бр. квадратна форма за сладкиши с размери 26 х 26 х 7см.
  • 1 бр. форма сърце за сладкиши с размери 21 х 22 х 7см.

А ето и една любима рецепта за кейк, който може да опечете във формата Сърце и да зарадвате любим човек!

Манхатън кейк

  • 400 г хубава безсолна извара, не водниста или рикота
  • 70 г топено сирене  ( 4 триъгълничета)
  • 100 г заквасена сметана
  • 190 - 210 г захар
  • 3 яйца
  • 2 с.л. бяло брашно
  • 1 с.л. царевично нишесте
  • 2 с.л. разтопено краве масло
  • ванилия
  • настъргана кора от един средно голям лимон или лайм
  • 30-50 г стафиди, напръскани с малко ром или коняк

Разтопете сиренето, прибавете изварата, разбийте с миксер на бавни обороти, за да няма бучки. Постепенно прибавете захарта, яйцата едно по едно, докато всяко се усвои добре, след това охладеното масло, пресятото брашно и накрая сметаната с ванилията. На всеки етап не е нужно да разбивате много и продължително - само колкото да се разпределят равномерно продуктите и накрая да се получи пухкава смес. Добавете лимоновата кора и леко подсушените стафиди, като разбъркате внимателно с дървена лъжица. Изсипете в намаслена и набрашнена форма с отключващ се ринг и диаметър до 22 см. Печете в загрята на 160 градуса фурна един час. Изключете и оставете на затворена врата още два часа. За цялото това време е хубаво вратата да се отваря не повече от 1-2 пъти. Извадете и оставете върху решетка да се охлади до стайна температура, след това отстранете формата и го сложете в хладилника. Когато вече е студен, завийте с фолио за свежо съхранение и върнете в хладилника. Най-вкусен е между втория и петия ден. Може да се консумира до две седмици, съхраняван на студено. Сервира се със сироп или сладко от череши, ягоди или други Ваши любими сиропи и сладка. Ако има празничен повод, за който да се нареже кейка, украсете го отгоре с част от черешите, леко изцедени и поднесете сироп за допълнително заливане.

Важно!

Всички описания на продуктите са въз основа на информация предоставена ни от производителите. Характеристики и външен вид на продуктите могат да бъдат променени от производителя без предварително уведомяване за това. При покупка на продукти, уточнявайте всички значими за Вас параметри и свойства, срок на гаранция и други.

Бърза поръчка
Въведете необходимата информация и ние ще се свържем с Вас!
* Име:
Email:
* Телефон: