Не е налично
Комплект от 3 размера Форми за Печене с Подвижно Дъно
- Наличност: Не е налично
- Модел: 350
19.90 лв.
Без данък: 19.90 лв.
Вашата количка е празна!
Комплект от три размера форми за печене на блатове за торти, сладкиши, плодови десерти, хляб и много други!
Удобни, с незалепващо покритие, подвижно дъно и три различни размера, за да приготвите най - оригиналните кулинарни творения.
Защо са Ви три размера форми?
Много от рецептите за блатове на торти изискват получената смес да се пече, в точно определен размер форма. А ако приготвянето им е Вашето любимо хоби, защо да се ограничавате само с един размер форма.
Супер комплект за най - добрите в занаята!
Майсторството и вкусовите качества на приготвените изкушения, както и тяхната украса оставяме на Вас!
Характеристики:
Комплектът съдържа:
И по традиция Ви представяме рецепта за любимата ни Домашна шоколадова торта с маскарпоне на три нива!
Необходими Съставки:
ЗА БЛАТА
ЗА КРЕМА
Приготвяне:
За блатовете разбийте белтъците със захарта на твърд сняг и внимателно ги объркайте с брашното и смлените орехи. Сипете сместа в една от формите от комплекта, която предварително се намазнили и поръсили с брашно. Изпечете общо 3 блата във всяка от формите, в загряна на 160 градуса фурна, за около 20-30 минути всеки. Охладете блатовете.
За крема разбийте яйцата с захарта, до пухкав крем и добавете брашното и ванилията. Започнете да добавяте, при непрекъснато бъркане, току-що кипналото прясно мляко. След това прехвърлете крема в тенджерата на млякото и го върнете на котлона. Бъркайте енергично, докато се сгъсти крема. Натрошете шоколада, и го прибавете към горещия крем и след 40-50 секунди започнете за разбърквате, докато крема се хомогенизира. Оставете крема да изстине и разбийте маскарпонето. Добавете сметаната към него и отново разбийте добре. Започнете при непрекъснато разбиване да добавяте по малко от крема към маскарпонето.
В подходящ поднос слепете блатовете с крема и отгоре намажете обилно с крем. Поръсете за украса с натрошени ядки или друга по желание и сложете тортата в хладилник за 1 нощ.
Добър апетит!