Промоции

Комплект от 3 размера Форми за Печене с Подвижно Дъно

- 34%
Комплект от 3 размера Форми за Печене с Подвижно Дъно
Комплект от 3 размера Форми за Печене с Подвижно Дъно Комплект от 3 размера Форми за Печене с Подвижно Дъно
Наличност: налично
Цена: 30.00 лв. 19.90 лв.
К-во:  
   - ИЛИ -   

Бърза поръчка
Направете бърза поръчка и спестете време!

Комплект от три размера форми за печене на блатове за торти, сладкиши, плодови десерти, хляб и много други!

Удобни, с незалепващо покритие, подвижно дъно и три различни размера за да приготвите най- оригиналните кулинарни творения.

Защо са Ви три размера форми?

Много от рецептите за блатове на торти изискват получената смес да се пече в точно определен размер форма. А ако приготвянето им е Вашето любимо хоби, защо да се ограничавате само с един размер форма.

Супер комплект за най- добрите в занаята!

Майсторството и вкусовите качества на приготвените изкушения, както и тяхната украса оставяме на Вас!

Характеристики:

  • Материал: неръждаема стомана с незалепващо покритие.
  • Различни цветове

Комплектът съдържа:

  • 1 бр. Кръгла форма за блат с размер ф24 см.
  • 1 бр. Кръгла форма за блат с размер ф26 см.
  • 1 бр. Кръгла форма за блат с размер ф28 см.

И по традиция Ви представяме рецепта за любимата ни Домашна шоколадова торта с маскарпоне на три нива!

Необходими Съставки:

ЗА БЛАТА

  • яйца - 6 белтъка;
  • захар - 50 г;
  • орехи - 100 г смлени;
  • брашно - 2 с. л.

ЗА КРЕМА

  • яйца - 6 жълтъка;
  • прясно мляко - 700 мл;
  • брашно - 70 г;
  • захар - 10 с.л.;
  • ванилия - 1 пакетче;
  • шоколад - 200 г, натурален;
  • маскарпоне - 250 г;
  • сметана - 200 мл готварска.

Приготвяне:

За блатовете разбийте белтъците със захарта на твърд сняг и внимателно ги объркайте с брашното и смлените орехи. Сипете сместа в една от формите от комплекта, която предварително се намазнили и поръсили с брашно. Изпечете общо 3 блата във всяка от формите, в загряна на 160 градуса фурна, за около 20-30 минути всеки. Охладете блатовете.

За крема разбийте яйцата с захарта, до пухкав крем и добавете брашното и ванилията. Започнете да добавяте, при непрекъснато бъркане, току-що кипналото прясно мляко. След това прехвърлете крема в тенджерата на млякото и го върнете на котлона. Бъркайте енергично, докато се сгъсти крема. Натрошете шоколада, и го прибавете към горещия крем и след 40-50 секунди започнете за разбърквате, докато крема се хомогенизира. Оставете крема да изстине и разбийте маскарпонето. Добавете сметаната към него и отново разбийте добре. Започнете при непрекъснато разбиване да добавяте по малко от крема към маскарпонето.

В подходящ поднос слепете блатовете с крема и отгоре намажете обилно с крем. Поръсете за украса с натрошени ядки или друга по желание и сложете тортата в хладилник за 1 нощ.

Добър апетит!

Важно!

Всички описания на продуктите са въз основа на информация предоставена ни от производителите. Характеристики и външен вид на продуктите могат да бъдат променени от производителя без предварително уведомяване за това. При покупка на продукти, уточнявайте всички значими за Вас параметри и свойства, срок на гаранция и други.

 

Бърза поръчка
Въведете необходимата информация и ние ще се свържем с Вас!
* Име:
* Email:
* Телефон: