Лак за коса Keratin Complex REDIST Professional 400ml

Лак за коса Keratin Complex REDIST Professional 400ml
Наличност: налично
Цена: 16.00 лв.
К-во:  
   - ИЛИ -   

Бърза поръчка
Спестете време, ние ще ви се обадим!

Жените обичат да оформят косата си по различни начини. Основните оплаквания са, че прическите им не издържат дълго време, губи се естествения вид и подвижност на косата.

Предлагаме Ви професионално решение на този проблем! Лак за коса Keratin Complex No 51 REDIST Professional!

Финален завършек на вашата прическа! Лакът Redist Keratin Complex изпълва със сила косата, специалната му формула придава дълготрайни и естествено изглеждащи форми. Не се люспи и не оставя следи. Издържа цял ден.

Кератина е вид протеин, на който единствената цел е да възстанови увредената коса, вследствие на химични третирания и вредите от обкръжаващата ни среда. Молекулата на кератина помага за укрепване структурата на косата и връзките в косъма. За да се премахнат тези увреждания и да имате по-здрава структура, косата трябва да бъде заредена с кератин.

Подходящ за всички типове коса. Удобна икономична опаковка.

Начин на употреба:

Впръсквайте лака за коса от разстояние 15- 20 см. За максимален ефект, преди лака за коса, изполвайте продуктите от серията Redist Keratin Complex- шампоан, маска и двуфазен балсам.

ВНИМАНИЕ: Да се ​​съхранява на място, недостъпно за деца. Избягвайте контакт с очите, в случай на такъв, веднага изплакнете с вода. Само за външна употреба!

Опаковка 400 мл.

Производител: REDIST KOZMETIC, Турция

Всички цени са с включен ДДС. Леки вариации в цвета, външния вид и изображенията може да се различават от показаните на снимковия материал. Всички описания на продуктите са въз основа на информация предоставена ни от производителите. Характеристики и външен вид на продуктите могат да бъдат променени от производителя без предварително уведомяване за това. При покупка на продукти, уточнявайте всички значими за Вас параметри и свойства, срок на гаранция и други.

Бърза поръчка
Въведете необходимата информация и ние ще се свържем с Вас!
* Име:
* Email:
* Телефон: