Лампа срещу комари 15W

Лампа срещу комари 15W
Лампа срещу комари 15W Лампа срещу комари 15W
Наличност: налично
Цена: 12.90 лв.

Опции


* Модел:

К-во:  
   - ИЛИ -   

Бърза поръчка
Спестете време, ние ще ви се обадим!

Тази лампа срещу комари е от ново поколение и е Вашето спасение от всякакви летящи досадници, които нарушават спокойния сън и комфорта у дома. Съвременен и екологично чист начин за справяне с този досаден проблем и то без да се налага използване на химикали с активни съставки, както е при уредите с таблетки  и няма опасност от алергии и отравяния. Лампата против комари и насекоми е енергоспестяваща, 15W, излъчва мека светлина. Тя е със стандартна резба Е27. Лампата е с два режима на светене: силен и като нощна лампа, така, че спокойно може да я използвате и като стандартна енергоспестяваща крушка за осветление, и като нощна лампа.

Препотъчително е да се използва на места без силно осветление.

Предлагаме и лампата в комплект със преносима фасунга, която можете да включите в контакта.

Може да се използва в спалнята, хола, кухнята, офиса, магазина, градински бесетки, както и в много други помещения, където е необходимо да се предпазите от комари. Обхвата на действие на една лампа е от 16- 20 кв. м.

Пример: Включете лампата за 10- 20 минути в помещение, без да включвате друга светлина и ще видите удивителния ефект от използването й. Ако там вече са се спотаили и дебнат досадниците, тя ще ги привлече и убие мигновено.

Характеристики:

  • Захранва се в електрическа мрежа от 220 V;
  • Номинална консумирана мощност- 15W;
  • Номинална честота- 50Hz;
  • Цвят на излъчваната светлина: 6500К;
  • Енергиен клас: А;
  • Цвят: бял с лилав.

Електрически уред- пазете от деца!

За да използвате лампата против комари и насекоми ефективно и дълго е нужно да я почиствате от уловените натрапници със суха кърпа.

Всички цени са с включен ДДС. Леки вариации в цвета, външния вид и изображенията може да се различават от показаните на снимковия материал. Всички описания на продуктите са въз основа на информация предоставена ни от производителите. Характеристики и външен вид на продуктите могат да бъдат променени от производителя без предварително уведомяване за това. При покупка на продукти, уточнявайте всички значими за Вас параметри и свойства, срок на гаранция и други.

Бърза поръчка
Въведете необходимата информация и ние ще се свържем с Вас!
* Име:
* Email:
* Телефон: