Маска за коса Argan Hair Care REDIST Professional 500ml

Маска за коса Argan Hair Care REDIST Professional 500ml
Наличност: налично
Цена: 18.00 лв.
К-во:  
   - ИЛИ -   

Бърза поръчка
Спестете време, ние ще ви се обадим!

Косата всеки ден се влияе от негативни фактори- боядисване, сушене, цигарен дим, слънце, влага, студ, вятър и още много други. Много важно е да й помагаме да бъде винаги здрава и блестяща.

Предствяме Ви поредният страхотен продукт от козметичния гигант REDIST.

Mаска за коса Argan Hair Care REDIST Professional, базиранa на лечебната сила на аргановото масло. Видими резултати само след две седмици. При редовна употреба на серията Argan Hair Care, косата ви ще расте пред очите ви. Подхранва корените, осигурява дълбока хидратация и цялостна грижа за косата.

Подходяща за всички типове коса.

Начин на употреба:

След като измиете косата си с шампоан Redist Argan Hair Care, нанесете малко от маската ху краищата на влажна коса и масажирайте добре. Изчакайте маската да действа от 3-5 минути, изплакнете обилно с топла вода.

ВНИМАНИЕ: Да се ​​съхранява на място, недостъпно за деца. Избягвайте контакт с очите, в случай на такъв, веднага изплакнете с вода. Само за външна употреба!

Опаковка 500 мл.

Производител: REDIST KOZMETIC, Турция

Всички цени са с включен ДДС. Леки вариации в цвета, външния вид и изображенията може да се различават от показаните на снимковия материал. Всички описания на продуктите са въз основа на информация предоставена ни от производителите. Характеристики и външен вид на продуктите могат да бъдат променени от производителя без предварително уведомяване за това. При покупка на продукти, уточнявайте всички значими за Вас параметри и свойства, срок на гаранция и други.

Бърза поръчка
Въведете необходимата информация и ние ще се свържем с Вас!
* Име:
* Email:
* Телефон: