Маска за коса Keratin Complex REDIST Professional 500ml

Маска за коса Keratin Complex REDIST Professional 500ml
Маска за коса Keratin Complex REDIST Professional 500ml
Наличност: налично
Цена: 18.00 лв.
К-во:  
   - ИЛИ -   

Бърза поръчка
Спестете време, ние ще ви се обадим!

Интензивна възстановяваща маска за коса KERATIN COMPLEX REDIST Professional!

Кератинът е най - важния протеин, който изграждат косъма и молекулите му са свързани  помежду си чрез серни мостове. Химическите третирания и външните фактори разрушават серните мостове, които свързват косъма, причинявайки вреда с времето. За да се премахнат тези увреждания и да имате по- здрава структура, косата трябва да бъде заредена с кератин.

Маската възстановява увредената коса, видимо поправя увредените краища, овлажнява и осигурява дълготрайна копринена мекота. Придава на косата по- ярък и гладък вид. Технологията на маската, която е разработена в резултат на дълги клинични изследвания, покрива косата като броня и я предпазва от вредното въздействие на химичните и физичните фактори. След 2 седмици редовна употреба, блясъка и жизнеността на косата Ви забележимо се подобряват. Помага за поддържане на баланса на влагата и подхранва косата. Подходяща за всички типове коса.

Начин на употреба:

След като измиете косата си с шампоан Redist Keratin Comlex, нанесете малко от маската върху влажна коса и масажирайте добре. Изчакайте маската да действа от 3-5 минути, изплакнете обилно с топла вода.

ВНИМАНИЕ: Да се ​​съхранява на място, недостъпно за деца. Избягвайте контакт с очите, в случай на такъв, веднага изплакнете с вода. Само за външна употреба!

Опаковка 500 мл.

Производител: REDIST KOZMETIC, Турция

Всички цени са с включен ДДС. Леки вариации в цвета, външния вид и изображенията може да се различават от показаните на снимковия материал. Всички описания на продуктите са въз основа на информация предоставена ни от производителите. Характеристики и външен вид на продуктите могат да бъдат променени от производителя без предварително уведомяване за това. При покупка на продукти, уточнявайте всички значими за Вас параметри и свойства, срок на гаранция и други.

Бърза поръчка
Въведете необходимата информация и ние ще се свържем с Вас!
* Име:
* Email:
* Телефон: