Меню
Количка

Мини газова горелка

Мини газова горелка
Мини газова горелка
Мини газова горелка
Мини газова горелка
Не е налично
Мини газова горелка
Мини газова горелка
Мини газова горелка
Мини газова горелка
Мини газова горелка
  • Наличност: Не е налично
  • Модел: 118
9.90 лв.
Без данък: 9.90 лв.
Безплатна доставка
Безплатна доставка при поръчка на продукти на стойност над 101 лв
Наличности
Multi.bg не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Мини газова горелка или поялник - Вие избирате как и за какво да я използвате. Изключително компактна и удобна за деликатни и фини дейности. Идеален помощник в домакинството за карамелизиране на захар или фламбиране. Незаменима при риболов, палатка, излети и др. Може да ползвате горелката дори за сериозни технически и лабораторни цели, в т.ч.

  • Разтопяване на метали, запояване и др.
  • Автосервизи и работилници.
  • Ремонт на битова техника.
  • Домашен майстор.

Температура на пламъка до 1300˚C . Пиезо запалване. Мини газовата горелка е безопасна и със специален предпазител за защита от неволно запалване. С регулатор на температурата и пламъка. Зареждането става през дюза в ръкохватката, с газ за запалки. Обем на резервоара – приблизително 30 мл. Лека за пренасяне и практична за поставяне на стойка.

Всички цени са с включен ДДС. Леки вариации в цвета, външния вид и изображенията може да се различават от показаните на снимковия материал. Всички описания на продуктите са въз основа на информация предоставена ни от производителите. Характеристики и външен вид на продуктите могат да бъдат променени от производителя без предварително уведомяване за това. При покупка на продукти, уточнявайте всички значими за Вас параметри и свойства, срок на гаранция и други.
Ние използваме бисквитки, за да подобрим представянето на нашия сайт, както и Вашето преживяване. Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате и с използването на „бисквитки“. Повече информация.