Органайзер за дамска чанта My Easy Bag

- 26%
Органайзер за дамска чанта My Easy Bag
Органайзер за дамска чанта My Easy Bag Органайзер за дамска чанта My Easy Bag Органайзер за дамска чанта My Easy Bag
Наличност: налично
Цена: 12.00 лв. 8.90 лв.

Опции


* Цвят:

К-во:  
   - ИЛИ -   

Бърза поръчка
Спестете време, ние ще ви се обадим!

Уморени ли сте от постоянното ровене във Вашата чанта? Смятате ли, че е разочароващо и изнервящо да не намирате нещата си бързо? Представете си, че бихте могли лесно да намерите всичко, в рамките на няколко секунди, без да се налага да изпразните съдържанието на чантата си. Сега това е възможно с органайзера за дамска чанта My Easy Bag, който перфектно съответства на формата на чантата Ви.

С органaйзера My Easy Bag ще подредите в десетки гъвкави джобчета по-малки предмети, като козметика, химикалки, ключове, мобилен телефон, очила и много други. Центърът на органайзера остави свободен за по-големи предмети като  портфейл и книга.Органайзерът дори може да се използва за съхранение на бебешки бутилки и памперси.

Но това не е всичко! Сега можете лесно да сменяте чанти, без да се налага да премествате едно по едно всяко нещо - просто вземете органайзера от едната и го поставете в другата чанта. Смяната на любимите Ви чанти сега е изключително лесно. В специално проектираните джобчета лесно ще намерате всичко, което сте поставили там. Този органайзер Ви позволява да държите до 60 на брой различни предмета.

Превърнете дори най-затрупаната чанта в добре организирана такава. Има отделения за всичките Ви нужди, така че да можете лесно да намерите това, което искате.

Многофункционална употреба, може да се използва като:

  • Органайзер за чанта;
  • Органайзер за автомобил;
  • Органайзер за козметика;
  • Органайзер за рафтовете в шкафа;
  • Отделно използване по време на пътуванията си, за да запази чисти бельо, чорапи и др.;
  • Може да се пере;
  • 14 отделни джобчета;
  • 1 голям джоб;
  • Много полезен и удобен, лесно се поставяне и изваждане от дамска чанта;

Размери: 28,5 х 17 х 8,5 см

Всички цени са с включен ДДС. Леки вариации в цвета, външния вид и изображенията може да се различават от показаните на снимковия материал. Всички описания на продуктите са въз основа на информация предоставена ни от производителите. Характеристики и външен вид на продуктите могат да бъдат променени от производителя без предварително уведомяване за това. При покупка на продукти, уточнявайте всички значими за Вас параметри и свойства, срок на гаранция и други.

Бърза поръчка
Въведете необходимата информация и ние ще се свържем с Вас!
* Име:
* Email:
* Телефон: