Очила за Дневно и Нощно Виждане HD Smart View Elite

- 47%
Очила за Дневно и Нощно Виждане HD Smart View Elite
Очила за Дневно и Нощно Виждане HD Smart View Elite Очила за Дневно и Нощно Виждане HD Smart View Elite Очила за Дневно и Нощно Виждане HD Smart View Elite
Наличност: налично
Цена: 28.00 лв. 14.90 лв.
К-во:  
   - ИЛИ -   

Бърза поръчка
Направете бърза поръчка и спестете време!

Нови унисекс модели!

Комплект очила за дневно и нощно виждане HD Smart View Elite!  За супер ясна и наситена картина! Подходящи при шофиране, туризъм, на плажа и много други места. Олекотен модел и атрактивен дизайн на очилата. HD лещите на очилата предлагат защита UV400 и невероятна острота и цветове. Очилата за дневно виждане са с 100% защита от слънцето, насищат цветовете, без да дразнят очите. Очилата за нощно виждане са изключително подходящи при шофиране- намаляват вероятността от заслепяване, причинено от насрещни фарове и улично осветление. Подобряват видимостта при лоши атмосферни условия и здрач. Подходящи за жени и мъже! Супер издържливи, супер модерни!

 

 

Комплекта включва:

  • 1 бр. Очила за дневно виждане HD Smart View Elite- PVC черна рамка и стъкла от акрил;
  • 1 бр. Очила за нощно виждане HD Smart View Elite- PVC черна рамка и стъкла от жълт акрил.

 

 

Всички цени са с включен ДДС. Леки вариации в цвета, външния вид и изображенията може да се различават от показаните на снимковия материал. Всички описания на продуктите са въз основа на информация предоставена ни от производителите. Характеристики и външен вид на продуктите могат да бъдат променени от производителя без предварително уведомяване за това. При покупка на продукти, уточнявайте всички значими за Вас параметри и свойства, срок на гаранция и други.

 

Бърза поръчка
Въведете необходимата информация и ние ще се свържем с Вас!
* Име:
* Email:
* Телефон: