Очила за дневно и нощно виждане HD Vision

- 67%
Очила за дневно и нощно виждане HD Vision
Очила за дневно и нощно виждане HD Vision Очила за дневно и нощно виждане HD Vision Очила за дневно и нощно виждане HD Vision
Наличност: налично
Цена: 30.00 лв. 9.90 лв.
К-во:  
   - ИЛИ -   

Бърза поръчка
Спестете време, ние ще ви се обадим!

Комплект очила за дневно и нощно виждане HD Vision!

Осигури комфорта на очите си при всякакви условия! За максимална сигурност на пътя!

 Ще бъдете изумени от засиленото и ясно изображение, което се открива пред Вас. Стъклата са с висока разделителна способност и осигуряват кристална картина. С тях се постига качествено изчистване и проясняване на зрителното поле при всякакви условия. Помагат за концентрацията при извършваните дейности, естествено най-вече при шофиране. HD Vision очилата са леки, удобни и издръжливи. Очила, които идеално пасват и над вашите диоптрични очила. 100% UV защита и за най - чувствителните очи. HD Vision технологията дава яснота, която никога не сте имали. Унисекс дизайн- за мъже и жени.

Комплекта включва:

  • 1 бр. HD очила за дневно виждане- намаляват отблясъците от слънцето, идеални за шофиране, плаж или просто като любим аксесоар. PVC рамка и стъкла от акрил.
  • 1 бр. HD очила за нощно виждане- намаляват вероятността от заслепяване, причинено от насрещни фарове и улично осветление. Подобряват видимостта при лоши атмосферни условия и здрач. PVC рамка и стъкла от жълт акрил.

Всички цени са с включен ДДС. Леки вариации в цвета, външния вид и изображенията може да се различават от показаните на снимковия материал. Всички описания на продуктите са въз основа на информация предоставена ни от производителите. Характеристики и външен вид на продуктите могат да бъдат променени от производителя без предварително уведомяване за това. При покупка на продукти, уточнявайте всички значими за Вас параметри и свойства, срок на гаранция и други.

Бърза поръчка
Въведете необходимата информация и ние ще се свържем с Вас!
* Име:
* Email:
* Телефон: