Плюшена играчка Пес Патрул 27 см

Плюшена играчка Пес Патрул 27 см
Плюшена играчка Пес Патрул 27 см Плюшена играчка Пес Патрул 27 см Плюшена играчка Пес Патрул 27 см
Наличност: Не е налично
Цена: 11.90 лв.

Опции


* Име:

К-во:  
   - ИЛИ -   

Бърза поръчка
Спестете време, ние ще ви се обадим!

Шест храбри плючени кученца от популярното детско филмче Пес Патрул!

От избягали влакове до заседнали китове, те ще се втурнат на помощ, клатейки опашки! Това е обещанието на Пес Патрул! Заедно във всичко! С Paw Patrol, въображението на Вашето дете ще бъде вдъхновено от сложни спасителни мисии, пълни с приятелство, работа в екип и храброст. Paw Patrol приключението започва, сега!

Сега можете да приютите в къщи любимите кучовци в мека плюшена версия! Всяко от  шестте плюшени кученца е изработено от мек плюш с ярки и живи цветове. Съберете всички 6 патрула- Marshall, Chase, Skye, Rocky, Zuma и Rubble, така задружната банда ще бъде непобедима!

Размер: 27 см /измерено по диагонал/.

Всички цени са с включен ДДС. Леки вариации в цвета, външния вид и изображенията може да се различават от показаните на снимковия материал. Всички описания на продуктите са въз основа на информация предоставена ни от производителите. Характеристики и външен вид на продуктите могат да бъдат променени от производителя без предварително уведомяване за това. При покупка на продукти, уточнявайте всички значими за Вас параметри и свойства, срок на гаранция и други.

Бърза поръчка
Въведете необходимата информация и ние ще се свържем с Вас!
* Име:
* Email:
* Телефон: