Плюшена играчка Popples

Плюшена играчка Popples
Плюшена играчка Popples Плюшена играчка Popples Плюшена играчка Popples Плюшена играчка Popples Плюшена играчка Popples Плюшена играчка Popples
Наличност: налично
Цена: 14.99 лв.

Опции


* Любим герой:

К-во:  
   - ИЛИ -   

Бърза поръчка
Спестете време, ние ще ви се обадим!

Присъединете се към Popples в Попплополис!

Новата серия плюшени играчки от Netflix, в която поп-приятелите чакат да се настанят в сърцата ви. Popples са Вашите поп плюшени приятели, които се превръщат в топка и след това изскачат!

Приветствайте поп сензациите Bubbles, Sunny, Yikes, Lulu и Izzy и гледайте, докато те магически се превръщат в топки.

Всяка плюшена играчка Popples има торбичка на гърба, в която лесно се побира. Когато сте готови, разгърнете торбичката и я гледайте как излиза! Тези меки и привлекателни приятели нямат търпение  да излязат за приключения! Всеки Поппъл е пълен с енергия и е уникална личност.

Събирте всичко пет симпатични топчовци и се впуснете във вълшебни приключения!

Всяка плюшена играчка Popples е изработена от висококачествен плюш и е лицензирана.

Подходящи за деца над 3 години!

Размер: 23 см.

 

Всички цени са с включен ДДС. Леки вариации в цвета, външния вид и изображенията може да се различават от показаните на снимковия материал. Всички описания на продуктите са въз основа на информация предоставена ни от производителите. Характеристики и външен вид на продуктите могат да бъдат променени от производителя без предварително уведомяване за това. При покупка на продукти, уточнявайте всички значими за Вас параметри и свойства, срок на гаранция и други.

Бърза поръчка
Въведете необходимата информация и ние ще се свържем с Вас!
* Име:
* Email:
* Телефон: