Меню
Количка

За дете

Преди да пристъпите към покупка на нов подарък за дете, разгледайте или се консултирайте за арсенала от играчки, с който детето вече разполага. Ако не сте сигурни какъв нов подарък да изберете, можете да позвъните на телефон 0877070655 и да го обсъдите с наш консултант.

В тази категория ще откриете разнообразни подаръци, като например: дървени играчки, конструктори, образователни игри, обучаващи таблети, магнитни дъски за писане и рисуване, плюшени играчки, кукли, дисни герои, детски проходилки, занимателни игри, големи игрални комплекти и много други.

Модел: 942
Детска триколка с педали за подрастващите малчугани. Триколката има преден и заден багажник, както и облегалка. Регулиране на положението на седалката напред-назад. За по-голяма забава за детето, триколката има вграден клаксон. Лесно сглобяване в пет стъпки.Издържа натоварване до 20 кгРазмер на ..
49.90 лв.
Без данък:49.90 лв.
Игрален комплект доктор Игрален комплект доктор
Ново HOT -8 %
Модел: 937
Любимата играчка на всички малки лекари!Игрален комплект доктор е оборудван с всички необходими лекарски инструменти и принадлежности. Детският докторски комплект 2 в 1 може да се  носи лесно и да се мести навсякъде, тъй като за секунди се трансформира в куфар. Характеристики:Комп..
80.00 лв. 87.00 лв.
Без данък:80.00 лв.
Игрален комплект домашен майстор Игрален комплект домашен майстор
Ново HOT -8 %
Модел: 935
Децата ви обичат ли да ремонтират разни неща? Доставете им часове забавление, с напълно оборудван комплект работилница. Малкият Ви майстор може да я носи лесно и навсякъде със себе си, тъй като за секунди се трансформира в куфар. Комплектът включва множество разнообразни инструменти и аксесоари,..
82.00 лв. 89.00 лв.
Без данък:82.00 лв.
Игрален комплект кухня Игрален комплект кухня
Ново HOT -8 %
Модел: 939
Нова кухня за малкия майстор готвач вкъщи!С игрален комплект кухня забавлението е гарантирано. Оборудвана с всички необходими уреди и продукти за приготвяне на специалитети. Детската кухня 2 в 1 може да се  носи лесно и да се мести навсякъде, тъй като за секунди се трансформира в куфа..
80.00 лв. 87.00 лв.
Без данък:80.00 лв.
Модел: 934
Стахотен игрален комплект писата с гараж!Часове на луда надпревара, с напълно оборудвана писта с няколко нива и различни зони за игра. Пистата може да се  носи лесно и да се мести навсякъде, тъй като за секунди се трансформира в куфар. Мини хеликоптер и 6 колички с механично напред и назад..
89.00 лв.
Без данък:89.00 лв.
Игрален комплект сладкарница Игрален комплект сладкарница
Ново HOT -8 %
Модел: 933
Всички деца обичат да ходят на сладкарница!Пренесете това забавление вкъщи с игралния комплект сладкарница.  Приготвяне на сладки изкушения, сладоледи, кафе и много други лакомства. Сладкарницата може да се  носи лесно и да се мести навсякъде, тъй като за секунди се трансформира в куфа..
82.00 лв. 89.00 лв.
Без данък:82.00 лв.
Игрален комплект супермаркет Игрален комплект супермаркет
Ново HOT -8 %
Модел: 936
Да играем на пазаруване!Пренесете това забавление в къщи с игралния комплект супермаркет.  Оборудван щанд с касов апарат, кошница за пазаруване и хранителни продукти. Супермаркета може да се  носи лесно и да се мести навсякъде, тъй като за секунди се трансформира в куфар. Характер..
82.00 лв. 89.00 лв.
Без данък:82.00 лв.
Игрален комплект тоалетка Игрален комплект тоалетка
Ново HOT -8 %
Модел: 938
Всяка малка дама иска да е красива и да е принцеса!С игрален комплект тоалетка ще доставите много часове в игра. Детската тоалетка е оборудвана с всички необходими уреди и аксесоари за прически, бижута и други аксесоари. Тоалетката може да се  носи лесно и да се мести навсякъде, тъй като за..
80.00 лв. 87.00 лв.
Без данък:80.00 лв.
Модел: 452
Рисуване по номера или числа е удивително и сравнително нов вид творчество! На всеки човек в определен момент от живота, му се е искало да бъде велик художник, но за съжаление не всеки е роден с такава дарба. Вече е възможно всеки да си направи изящна картина без дори да е опитвал някога да ри..
32.90 лв.
Без данък:32.90 лв.
Модел: 880
Направи си изящна картина, без дори да си опитвал някога да рисуваш! Уникален подарък за теб, за близки и приятели, за всеки повод.В основата на метода "рисуване по номера" е оцветяване на номерирани сектори, подобно на детска картинка за оцветяване, но в много по сложен и интригуващ вариа..
14.90 лв.
Без данък:14.90 лв.
Модел: 879
Направи си изящна картина, без дори да си опитвал някога да рисуваш! Уникален подарък за теб, за близки и приятели, за всеки повод.В основата на метода "рисуване по номера" е оцветяване на номерирани сектори, подобно на детска картинка за оцветяване, но в много по сложен и интригуващ вариант. Подобн..
21.90 лв.
Без данък:21.90 лв.
Конструктор Багер 722 части Конструктор Багер 722 части
Ново HOT -18 %
Модел: 927
Страхотен конструктор на верижен Багер с кофа за копаене. За ранното развитие на бъдещите строителни инженери.Прецизна изработка на всички части, идеално пасващи една към друга. Конструктор, с който детето няма да скучае. Конструкторът помага да се развие координацията на движенията, логическот..
45.90 лв. 55.90 лв.
Без данък:45.90 лв.
Модел: 928
Страхотен конструктор за момичета. За безброй летни обиколки и приключения с каравана.Прецизна изработка на всички части, идеално пасващи една към друга. Конструктор, с който детето няма да скучае. Конструкторът помага да се развие координацията на движенията, логическото мислене и въображението..
59.90 лв.
Без данък:59.90 лв.
Модел: 856
Невероятен конструктор на мощен пикап за офроуд приключения. В сглобен вид, пикапът има пружинно окачване, подвижни елементи на каросерията и резервнa гума. Може би това е един от най-добрите подаръци за момчета.Характеристики:Конструкторът съдържа 555 части.Материал: ABS пластмаса.Размер на опа..
42.00 лв. 48.90 лв.
Без данък:42.00 лв.
Модел: 848
Конструктор трансформърс 2 в 1 Racing Car! Пред Вас е конструкторът, с който можете да построите два уникални модела: червена спортна кола и страховита машина трансформърс.Луксозен конструктор за безброй детски приключения!Всички части на конструктора са направени от качествени материали, а пол..
17.90 лв.
Без данък:17.90 лв.
Модел: 849
Конструктор трансформърс 2 в 1 Racing Car! Пред Вас е конструкторът, с който можете да построите два чудесни модела: синя спортна кола и страховита машина трансформърс.Луксозен конструктор за безброй детски приключения!Всички части на конструктора са направени от качествени материали, а получен..
17.90 лв.
Без данък:17.90 лв.
Модел: 258
С буквите от А до Я, става весела игра! Да научиш буквите е лесно, забавно и интересно! 2 в 1 Магнитна Дъска за Писане и Рисуване. Най - добрият домашен учител за всички деца! Невероятен комплект, включващ двустранна магнитна дъска, магнитни цветни буквички и цифри, както и вълшебен маркер с гъба..
32.90 лв.
Без данък:32.90 лв.
Модел: 854
Спасителният отряд Пес Патрул следи за неприятности от специална наблюдателница, която има въртящ се перископ. И когато има мисия, спасителя слиза на пистата и влиза в действие.Характеристики на игралния комплект:Наблюдателница с ръчно движещ се асаньор нагоре и надолу;Релси за пистата( 2 прави ..
64.90 лв.
Без данък:64.90 лв.
Модел: 862
Паркинг за почивка и бензиностанция за презареждане на спасителния отряд на Пес Патрул.Характеристика:2 фигурки на кученца/случаен принцип/;2 превозни средства;Елементи за сглобяване на паркинга;Пътни знаци и табели;Стикери;Материал: пластмаса;Размер на играчката в сглобен вид: 40 х 33 х 12 см;Р..
38.90 лв.
Без данък:38.90 лв.
Модел: 837
Огромен детски пъзел OCEAN WORLD с големи части! Картина с морски обитатели.Страхотно забавление за деца над 3 години.Пъзелът съдържа 35 части.Размер на сглобената картина: 62 х 46 см.Размер на една част: 10 х 13,5 см/ориентировъчен/.Всички цени са с включен ДДС. Леки вариации в цвета, външния ..
11.90 лв.
Без данък:11.90 лв.
Модел: 838
Страхотен детски пъзел ZOO ANIMALS с големи части! Картина с животни от различни континенти, които може да се видят в зоологическата градина.Забавление за деца над 3 години.Пъзелът съдържа 35 части.Размер на сглобената картина: 62 х 46 см.Размер на една част: 10 х 13,5 см/ориентировъчен/.Всички..
11.90 лв.
Без данък:11.90 лв.
Модел: 924
Светеща музикална кола с механична симулация на задвижване със зъбни колела.Играчка с уникален прозрачен дизайн, който помага на децата да опознаят механизма на задвижване. Колата се върти на 360 градуса и автоматично променя посоката си на движение, когато срещне препятствие.Мигащи светлини и м..
17.90 лв.
Без данък:17.90 лв.
Модел: 702
За пълноценно и здравословно хранене на всеки малчуган! Детски еко комплект за хранене от 5 части, направен от бамбукови фибри. Комплекта за хранене включва: чиния, купа, чаша, вилица и лъжица.  Характеристика: Идеален както за ястия, така и за леки закуски; Изработени от биора..
17.90 лв.
Без данък:17.90 лв.
Модел: 499
Детски боулинг е една наистина страхотна идея за игра! По един забавен начин, боулинга учи малчуганите на координация очи - ръце, пространствено мислене и отборна игра. Докато се забавлява да играе и удря кеглите, вашето мъниче ще научи имената на цветовете и да ги разпознава. Децата ще имат часо..
17.90 лв.
Без данък:17.90 лв.
Модел: 915
Детска кола за яздене и бутане, с дизайн, който допринася за развитието на моториката и баланса.Управление с лесен захват и звуков сигнал (механичен клаксон).Проектирана за максимален комфорт на детето с оптимална височина и заоблени ръбове, за да не причини нараняване.Лесна за сглобяване. Матери..
37.50 лв.
Без данък:37.50 лв.
Модел: 908
Забавление за всички възрасти, с дървен пъзел Бухал! Предизвикваме те да го подредиш!Изработен е от висококачествено дърво, ярки цветове и без мирис.Пъзелът е чудесен избор за деца, защото им помага да подобрят фината моторика, координацията между очите и ръцете, разпознаването на формата. Подоб..
39.00 лв.
Без данък:39.00 лв.
Модел: 919
Занимателен начин, всяко дете да започне изучаването на математика. Дървена игра с части на пъзел, които могат да се съединят на специална дъска. Дъската има 10 отвора, на които детето да постави пинчета, на които могат да се редят цветни рингове и да сe направи сметало. Образователна игра, с ко..
21.90 лв.
Без данък:21.90 лв.
Модел: 925
Игрален комплект за момче паркинг с писта Полиция. Занимателна игра-конструктор, съставена от части за сглобаване на паркинга с пистата, достатъчни за часове в игра и забавление! В комплекта са включени 2 бр. полицейски колички, 1 бр. полицейски микробус, 1 бр. полицейски пикап и 1 бр. спасител..
24.90 лв.
Без данък:24.90 лв.
Модел: 798
Най- функционалната сгъваема раница! Здрава, лека, удобна и винаги в готовност за употреба! Сгъваема раница, която с две движения се превръща в удобна малка чантичка с дръжка. Раницата е с 1 основнo отделение, два предни джоба с цип, и 2 странични джоба. Омекотени презрамки и къса дръжка. Изработ..
15.90 лв. 18.90 лв.
Без данък:15.90 лв.
Модел: 278
Зарадвайте малчуганите със Занимателен Детски Смартфон на Български Език. Функциите му са на Български език, с любими на децата български приказки, гатанки, песнички, звуци, мелодии, диктофон и др. Всички бутони на дисплея са с реални функции и работят с докосване. Дисплея е 3D, шарен, с карт..
12.40 лв.
Без данък:12.40 лв.
Модел: 889
Най-добрият начин да научите детето на таблицата за умножение! Лесно, бързо и забавно като игра! Дървена дъска с отделни клетки, в която ще намерите 100 дървени кубчета, разпределени в 10 колони. Всяка колона е в различен цвят и съдържа умножено едно число, с числата от 1 до 10. Предната част на..
19.50 лв.
Без данък:19.50 лв.
Модел: 470
Дървен Часовник с Календар на Български Език Страхотна игра за всички малчугани и чудесен начин да научат да познават часа, дните, месеците, годишните сезони! Часовникът е изработен от дърво и оцветен с нетоксични бои. Върху лицевата част на дървената плоскост са подредени часовник с 2 стре..
13.90 лв.
Без данък:13.90 лв.
Показани 1 от 32 | 245 (8 Страници)
Ние използваме бисквитки, за да подобрим представянето на нашия сайт, както и Вашето преживяване. Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате и с използването на „бисквитки“. Повече информация.