Поставка за прибори с точило за ножове

Поставка за прибори с точило за ножове
Поставка за прибори с точило за ножове Поставка за прибори с точило за ножове Поставка за прибори с точило за ножове Поставка за прибори с точило за ножове
Наличност: налично
Цена: 14.90 лв.
К-во:  
   - ИЛИ -   

Бърза поръчка
Спестете време, ние ще ви се обадим!

Мултифункционална кухненска поставка за прибори, която може да използвате и като сушилник, с вградено точило за ножове и ножици. Поставката е с шест отделения, с три различни височини, в които можете да съхранявате всички прибори, които използвате в кухнята - от малки лъжички и вилички, до тези за хранене и готвене, плюс две отделни места за ножове. Подвижна мека вътрешна подложка за защита и предпазване връхчетата на приборите и силиконови крачета против приплъзване, правейки поставката стабилно закрепена на повърхността, върху която сте я поставили. А що се отнася до почистването, то става много лесно и бързо, защото разделителната част и вътрешната подложка са подвижни.

Поставката - сушилник за прибори се предлага в цвета, показан на снимките.

Материал: пластмаса и силикон.

Размер: 11 х 18 х 17Н см

Всички цени са с включен ДДС. Леки вариации в цвета, външния вид и изображенията може да се различават от показаните на снимковия материал. Всички описания на продуктите са въз основа на информация предоставена ни от производителите. Характеристики и външен вид на продуктите могат да бъдат променени от производителя без предварително уведомяване за това. При покупка на продукти, уточнявайте всички значими за Вас параметри и свойства, срок на гаранция и други.

Бърза поръчка
Въведете необходимата информация и ние ще се свържем с Вас!
* Име:
* Email:
* Телефон: