Преносима поилка за кучета

Преносима поилка за кучета
Преносима поилка за кучета Преносима поилка за кучета Преносима поилка за кучета
Наличност: налично
Цена: 7.90 лв.

Опции


* Цвят:

К-во:  
   - ИЛИ -   

Бърза поръчка
Направете бърза поръчка и спестете време!

Преносима Поилка за Кучета 500 ml.

Сега можете спокойно да дадете на Вашето куче прясна и чиста вода, в колата, в парка или където и да било, когато вие и домашния ви любимец сте навън. Handi Drink диспенсър за домашни любимци улеснява даването на вода и храна на вашето куче, по време на пътувания, разходки, къмпинг, туризъм, плаж..... и навсякъде, където си помислите! Преносима поилка за куче е уникална придобивка, всичко в едно - бутилка за вода и домашни лакомства. Лекото тегло и носещата лента улесняват носенето му. Поилката за кучета е чудесна за горещо време. Този кучешки диспенсър за вода и храна се разгъва, превръщайки се в табличка, от която можете да пие и хапне. Вече можете да се отпуснете, като знаете, че вашият домашен любимец пие чиста вода. Няма разливи, няма течове, няма пропиляна вода, няма главоболия.

Ветеринари и животновъди съветват, домашните ви любимци в никакъв случай да не пият вода от обществени фонтани или от езера, реки и потоци, които могат да бъдат замърсени с вредни бактерии.

Вместимост на бутилката: 500 мл

Размер на поилката: 23 х 7 см;

 

Всички цени са с включен ДДС. Леки вариации в цвета, външния вид и изображенията може да се различават от показаните на снимковия материал. Всички описания на продуктите са въз основа на информация предоставена ни от производителите. Характеристики и външен вид на продуктите могат да бъдат променени от производителя без предварително уведомяване за това. При покупка на продукти, уточнявайте всички значими за Вас параметри и свойства, срок на гаранция и други.

Бърза поръчка
Въведете необходимата информация и ние ще се свържем с Вас!
* Име:
* Email:
* Телефон: