Ръкавица за Обиране на Косми от Домашни Любимци

Ръкавица за Обиране на Косми от Домашни Любимци
Ръкавица за Обиране на Косми от Домашни Любимци Ръкавица за Обиране на Косми от Домашни Любимци Ръкавица за Обиране на Косми от Домашни Любимци
Наличност: налично
Цена: 6.90 лв.
К-во:  
   - ИЛИ -   

Бърза поръчка
Спестете време, ние ще ви се обадим!

True Touch е невероятна ръкавица с пет пръста, с която бързо, лесно и ефективно може да сресвате козината на Вашия домашен любимец, като всички опадали косми остават по нея. А цялата процедура е истиски блажен масаж за животинката.

Ако имате куче или котка вкъщи, знаете колко е неприятно да чистите косми от дивана, мокета, мебелите или дрехите си. Ръкавицата True Touch ще ви е винаги на помощ.

Вътрешната страна на ръкавицата е със силиконова подложка с меки рогчета, които обират и задържат падналите косми от всички повърхности.

Материал: полиестер, силикон

 

Всички цени са с включен ДДС. Леки вариации в цвета, външния вид и изображенията може да се различават от показаните на снимковия материал. Всички описания на продуктите са въз основа на информация предоставена ни от производителите. Характеристики и външен вид на продуктите могат да бъдат променени от производителя без предварително уведомяване за това. При покупка на продукти, уточнявайте всички значими за Вас параметри и свойства, срок на гаранция и други.

Бърза поръчка
Въведете необходимата информация и ние ще се свържем с Вас!
* Име:
* Email:
* Телефон: