Промоции

Светеща ръкавица

- 23%
Светеща ръкавица
Светеща ръкавица Светеща ръкавица Светеща ръкавица
Наличност: налично
Цена: 12.90 лв. 9.90 лв.
К-во:  
   - ИЛИ -   

Бърза поръчка
Спестете време, ние ще ви се обадим!

Светеща неопренова ръкавица снабдена с вградени LED светодиоди на палеца и показалеца, които се задействат от специален бутон. Верен помощник, когато се налага да извършвате ремонтни дейности в тъмни и тесни пространста и ви трябват на разположение и двете ръце. С нея ще можете да осветите точно мястото, да видите в детайли какво е не наред, да сложите всеки един елемент на мястото му.

Работна ръкавица с универсален размер, която прилепва точно на палеца и показалеца на ръката, без да чувствате ограничение в движението. Може да се използва както на лявата, така и на дясната ръка.

Идеална е за спешни случаи като спиране на тока, смяна на предпазители, различни поправки и ремонти вкъщи, по автомобила, в гаража и много др.

Работи с 2 бр. батерии 3V тип CR2016 , включени в комплекта.

 

Всички цени са с включен ДДС. Леки вариации в цвета, външния вид и изображенията може да се различават от показаните на снимковия материал. Всички описания на продуктите са въз основа на информация предоставена ни от производителите. Характеристики и външен вид на продуктите могат да бъдат променени от производителя без предварително уведомяване за това. При покупка на продукти, уточнявайте всички значими за Вас параметри и свойства, срок на гаранция и други.

Бърза поръчка
Въведете необходимата информация и ние ще се свържем с Вас!
* Име:
* Email:
* Телефон: