Сгъваема кутия за играчки с две отделения

- 32%
Сгъваема кутия за играчки с две отделения
Сгъваема кутия за играчки с две отделения Сгъваема кутия за играчки с две отделения Сгъваема кутия за играчки с две отделения Сгъваема кутия за играчки с две отделения Сгъваема кутия за играчки с две отделения Сгъваема кутия за играчки с две отделения Сгъваема кутия за играчки с две отделения
Наличност: налично
Цена: 25.00 лв. 16.90 лв.

Опции


* Модел:

К-во:  
   - ИЛИ -   

Бърза поръчка
Спестете време, ние ще ви се обадим!

Направете организирането и подредбата на разхвърляните детски играчки в забавна игра и създайте полезни навици у детето си да оправя създадената бъркотията от тях.

Представяме Ви сгъваема кутия за играчки, с две отделения, която ще побере доста от тях, и по- големи, и по- малки. Тази здрава кутия за съхранение се предлага в четири модела: Пожарен автомобил, Полицейски автомобил, Военен камион или Училищен автобус/избери от падащото меню/.

Тази забавна кутията лесно се разгъва, сгъва и е перфектната комбинация от стил и функционалност. Здравият й капак разполага с подплатена горна част, което превръща кутията в удобна пейка или табуретка. Чудесен избор за детска стая.

Размер: 56 х 33 х 40 см

Всички цени са с включен ДДС. Леки вариации в цвета, външния вид и изображенията може да се различават от показаните на снимковия материал. Всички описания на продуктите са въз основа на информация предоставена ни от производителите. Характеристики и външен вид на продуктите могат да бъдат променени от производителя без предварително уведомяване за това. При покупка на продукти, уточнявайте всички значими за Вас параметри и свойства, срок на гаранция и други.

Бърза поръчка
Въведете необходимата информация и ние ще се свържем с Вас!
* Име:
* Email:
* Телефон: