Серум за коса Арган и Кератин REDIST Professional 125ml

Серум за коса Арган и Кератин REDIST Professional 125ml
Наличност: налично
Цена: 18.00 лв.
К-во:  
   - ИЛИ -   

Бърза поръчка
Спестете време, ние ще ви се обадим!

Високоефективен серум за грижа за косата REDIST Professional!

Специална формула с Арган и Кератин! Две ползи в една бутилка!

Кератинът бързо възстановява увредената и отслабена коса. Гарантира дълбока и интензивна реконструкция на косата.

Аргановото масло в серума осигурява дълбоко овлажняване и цялостна грижа, като подхранва корените и краищата на косата.

Серумът REDIST Professional придава на косата блясък и мекота, осигурява защита срещу слънчевите лъчи и вредата от околната среда. Помага за предотвратяване на проблеми при счупване, вследствие на химическо третиране, топлинно третиране, слънце, студ и други външни фактори. Подходящ за всички типове коса.

Начин на употреба:

Разтрийте малко количество от серума между дланите си и нанесете равномерно върху измита или суха коса. Увеличете количетсвото в зависимост от дължината и дебелината на косата. След това можете да изсушите за по- гладка коса или да оставите къдравата коса да изсъхне за контрол. Не изплаквайте косата след употреба.

ВНИМАНИЕ: Да се ​​съхранява на място, недостъпно за деца. Избягвайте контакт с очите, в случай на такъв, веднага изплакнете с вода. Само за външна употреба!

Опаковка 125 мл.

Производител: REDIST KOZMETIC, Турция

Всички цени са с включен ДДС. Леки вариации в цвета, външния вид и изображенията може да се различават от показаните на снимковия материал. Всички описания на продуктите са въз основа на информация предоставена ни от производителите. Характеристики и външен вид на продуктите могат да бъдат променени от производителя без предварително уведомяване за това. При покупка на продукти, уточнявайте всички значими за Вас параметри и свойства, срок на гаранция и други.

Бърза поръчка
Въведете необходимата информация и ние ще се свържем с Вас!
* Име:
* Email:
* Телефон: