Силиконов молд за печене на сладки и мъфини 8 в 1

- 63%
Силиконов молд за печене на сладки и мъфини 8 в 1
Силиконов молд за печене на сладки и мъфини 8 в 1
Наличност: налично
Цена: 12.00 лв. 4.50 лв.
К-во:  
   - ИЛИ -   

Бърза поръчка
Направете бърза поръчка и спестете време!

Молд, както е модерно да се казва, или силиконова форма за печене на сладки и мъфини е практично решение за всяка домакиня или любител на сладките изкушения.

Представяме Ви силиконов молд за печене или замръзяване на сладки и мъфини 8 в 1!

Правоъгълен молд, в който можете да изпечете 8 различни форми от вкусотийките и то с оребрени страни. Супер практичен, удобен и изобретателен. Не е нужно да купувате различни формички за печене.

Силиконът запазва желаната форма на тестото и то може лесно да се отдели от стените след печене или замръзаване. Има висока температурна устойчивост от -400С до 2300С. Силикона е материал, който има висока якост, което го прави много издържлив във времето. Силиконовия молд е подходящ за измиване в съдомиялни машини. При първата употреба, изплакнете с топла вода.

Размер: 29.5 х 16 х 4 см.

Всички цени са с включен ДДС. Леки вариации в цвета, външния вид и изображенията може да се различават от показаните на снимковия материал. Всички описания на продуктите са въз основа на информация предоставена ни от производителите. Характеристики и външен вид на продуктите могат да бъдат променени от производителя без предварително уведомяване за това. При покупка на продукти, уточнявайте всички значими за Вас параметри и свойства, срок на гаранция и други.

 

Бърза поръчка
Въведете необходимата информация и ние ще се свържем с Вас!
* Име:
* Email:
* Телефон: