Промоции

Скара за измиване и отцеждане на хранителни продукти

- 22%
Скара за измиване и отцеждане на хранителни продукти
Скара за измиване и отцеждане на хранителни продукти Скара за измиване и отцеждане на хранителни продукти Скара за измиване и отцеждане на хранителни продукти
Наличност: налично
Цена: 19.00 лв. 14.90 лв.
К-во:  
   - ИЛИ -   

Бърза поръчка
Направете бърза поръчка и спестете време!

Разтегателна скара, тип кошница, за директно измиване и отцеждане, без продуктите да се докосват до самата мивка! Защото колкото и да я чистите и дезинфекцирате, това все пак е мивка! Поставете върху скарата дъска за рязане, нарежете си вкусни градински домати, а сокът, който обикновенно изтича ще попадне директно в мивката без, да изцапате навсякъде около Вас.

Или да измиете риба - най- добрия начин!

Скарата е изработена от неръждаема стомана и е с цветен силиконов кант. Лесна за използване, пасва на различен размер мивки, защото се разтяга от 33 до 49 см. Можете да използвате скарата и за сушилник на чаши, съдове и др.

Размери: Н9,5 х 33 х 49 см

Всички цени са с включен ДДС. Леки вариации в цвета, външния вид и изображенията може да се различават от показаните на снимковия материал. Всички описания на продуктите са въз основа на информация предоставена ни от производителите. Характеристики и външен вид на продуктите могат да бъдат променени от производителя без предварително уведомяване за това. При покупка на продукти, уточнявайте всички значими за Вас параметри и свойства, срок на гаранция и други.

Бърза поръчка
Въведете необходимата информация и ние ще се свържем с Вас!
* Име:
* Email:
* Телефон: