Спин Моп- Кофа с центрофуга за почистване

- 34%
Спин Моп- Кофа с центрофуга за почистване
Спин Моп- Кофа с центрофуга за почистване Спин Моп- Кофа с центрофуга за почистване Спин Моп- Кофа с центрофуга за почистване
Наличност: налично
Цена: 54.00 лв. 35.90 лв.

Опции


* Цвят:

К-во:  
   - ИЛИ -   

Бърза поръчка
Спестете време, ние ще ви се обадим!

Почистването никога не е било по - лесно и забавно с Кофа с Центрофуга за Почистване Spin Mop!

Spin Mop е иновативен моп, с въртяща се на 360 градуса система за изстискване.

Специалните микрофибърни влакна на мопа привличат всичко от пода. Благодарение на своята революционна, въртяща се на  360 ° микрофибърна подложка и мощна система за завъртане, не се налага докосването на замърсената подложка или вода. С натискане на дръжката, микрофибърната глава автоматично се завърта и виждате как във водата мръсотията се отлага. С подвижната до 90 градуса дръжка и въртяща глава с лекота почиствате и най-трудно достъпни места. След почистването, микрофибърната подложка се отделя лесно и може да бъде изпрана в пералня, за да се използва за последващ път. Лека и удобна за употреба, гъвкав дизайн, идеален за почистване на тесни пространства, ъгли, под мебели или за големи площи.

Spin Mop е изключително подходящ за:

•            Почистване на твърди повърхности като мрамор, плочки, винил, дървени подове, прозорци, врати, коли и много други.

•            Използвате мокър за почистване на петна.

•            Използвайте сух за забърсване на прах.

•            Може да смените главата на мопа за секунди.

•            Главата на мопа може да се пере в пералня на 40 °С.

Комплектът моп за почистване с центрофуга Spin Mop включва:

  • Телескопичнa дръжка
  • Микрофибърна глава
  • Кофа с въртящ и изстискващ механизъм

Всички цени са с включен ДДС. Леки вариации в цвета, външния вид и изображенията може да се различават от показаните на снимковия материал. Всички описания на продуктите са въз основа на информация предоставена ни от производителите. Характеристики и външен вид на продуктите могат да бъдат променени от производителя без предварително уведомяване за това. При покупка на продукти, уточнявайте всички значими за Вас параметри и свойства, срок на гаранция и други.

Бърза поръчка
Въведете необходимата информация и ние ще се свържем с Вас!
* Име:
* Email:
* Телефон: