Термос MIAO 500ml

Термос MIAO 500ml
Термос MIAO 500ml Термос MIAO 500ml Термос MIAO 500ml Термос MIAO 500ml Термос MIAO 500ml Термос MIAO 500ml
Наличност: Не е налично
Цена: 12.60 лв.
К-во:  
   - ИЛИ -   

Бърза поръчка
Спестете време, ние ще ви се обадим!

Термос MIAO 500 мл.

Удобен при пътуване и туризъм, за училище, за всекидневна употреба.

Напитката в термоса ще запази температурата си до 6 часа, независимо дали е топла или студена.

Термосът е изработен от висококачествена неръждаема стомана 304, предназначена за направа на съдове за храна и напитки и PP пластмаса. Компактния му  размер го прави лесен за побиране в детска раница и дамска чанта, защото височината му е само 20,5 cm. Надежден капак предпазва от изтичане на течността.

Препоръчваме ви предварително да нагрявате / охлаждате термоса преди употреба. Напълнете го с гореща / хладна вода и го оставете за 5 минути. След това го изпразнете и напълнете с любимата си напитка. За да предотвратите изтичане, уверете се, че капакът е поставен правилно. Почистете термоса веднага след употреба.

Цвят: бял с различни картинки/изпраща се на случаен принцип/.

Размер: 20,5 х 6,5 см

Вместимост: 500 мл.

Всички цени са с включен ДДС. Леки вариации в цвета, външния вид и изображенията може да се различават от показаните на снимковия материал. Всички описания на продуктите са въз основа на информация предоставена ни от производителите. Характеристики и външен вид на продуктите могат да бъдат променени от производителя без предварително уведомяване за това. При покупка на продукти, уточнявайте всички значими за Вас параметри и свойства, срок на гаранция и други.

Бърза поръчка
Въведете необходимата информация и ние ще се свържем с Вас!
* Име:
* Email:
* Телефон: