Термос PENGUIN с регулируема дръжка 1,2l

Термос PENGUIN с регулируема дръжка 1,2l
Термос PENGUIN с регулируема дръжка 1,2l Термос PENGUIN с регулируема дръжка 1,2l Термос PENGUIN с регулируема дръжка 1,2l Термос PENGUIN с регулируема дръжка 1,2l
Наличност: Не е налично
Цена: 29.50 лв.
К-во:  
   - ИЛИ -   

Бърза поръчка
Спестете време, ние ще ви се обадим!

Термос PENGUIN с регулируема дръжка 1,2 л.

Термос подходящ при пътуване и туризъм, особено когато ще имате нужда от течности в продължение на часове.

Запазва температурата на напитката до 24 часа, независимо дали е топла или студена.

Термосът е изработен от висококачествена неръждаема стомана 201 и PP пластмаса. Надежден капак предпазва от изтичане на течността. Регулируема дръжка за носене на рамо.

Препоръчваме ви предварително да нагрявате / охлаждате термоса преди употреба. Напълнете го с гореща / хладна вода и го оставете за 5 минути. След това го изпразнете и напълнете с любимата си напитка. За да предотвратите изтичане, уверете се, че капакът е поставен правилно. Почистете термоса веднага след употреба.

Размер: 12 х 10 х 30 см

Вместимост: 1,2 литра

Всички цени са с включен ДДС. Леки вариации в цвета, външния вид и изображенията може да се различават от показаните на снимковия материал. Всички описания на продуктите са въз основа на информация предоставена ни от производителите. Характеристики и външен вид на продуктите могат да бъдат променени от производителя без предварително уведомяване за това. При покупка на продукти, уточнявайте всички значими за Вас параметри и свойства, срок на гаранция и други.

Бърза поръчка
Въведете необходимата информация и ние ще се свържем с Вас!
* Име:
* Email:
* Телефон: