Меню
Количка

Термос SPORT 500ml

Термос SPORT 500ml
Термос SPORT 500ml
Термос SPORT 500ml
Ново
Термос SPORT 500ml
Термос SPORT 500ml
Термос SPORT 500ml
Термос SPORT 500ml
  • Наличност: Налично
  • Модел: 882
13.90 лв.
Без данък: 13.90 лв.

Възможни варианти

Термос SPORT 500 мл.

Термос подходящ при спорт и туризъм, особено когато ще имате нужда от прием течности в продължение на часове.

Напитката в термоса ще запази температурата си до 12 часа, независимо дали е топла или студена.

Термосът е изработен от висококачествена неръждаема стомана 06Cr19Ni10, PP пластмаса и силикон. Надежден капак предпазва от изтичане на течността. Удобство при пиене по време на спорт, чрез силиконовата сламка.

Препоръчваме ви предварително да нагрявате / охлаждате термоса преди употреба. Напълнете го с гореща / хладна вода и го оставете за 5 минути. След това го изпразнете и напълнете с любимата си напитка. За да предотвратите изтичане, уверете се, че капакът е поставен правилно. Почистете термоса веднага след употреба.

Различни цветове/моля изберете от падащото меню/.

Размер: 25 х 7 см

Вместимост: 500 мл.

Всички цени са с включен ДДС. Леки вариации в цвета, външния вид и изображенията може да се различават от показаните на снимковия материал. Всички описания на продуктите са въз основа на информация предоставена ни от производителите. Характеристики и външен вид на продуктите могат да бъдат променени от производителя без предварително уведомяване за това. При покупка на продукти, уточнявайте всички значими за Вас параметри и свойства, срок на гаранция и други.

Ние използваме бисквитки, за да подобрим представянето на нашия сайт, както и Вашето преживяване. Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате и с използването на „бисквитки“. Повече информация.