Тестер за акумулатор за автомобил

- 16%
Тестер за акумулатор за автомобил
Тестер за акумулатор за автомобил Тестер за акумулатор за автомобил Тестер за акумулатор за автомобил
Наличност: налично
Цена: 12.90 лв. 10.90 лв.
К-во:  
   - ИЛИ -   

Бърза поръчка
Направете бърза поръчка и спестете време!

Проверете състоянието на Вашия акумулатор! Без монтаж, диагностика на състоянието на акумулатора веднага! Само трябва да го включите в запалката на автомобила!

Тестер за акумулатор на автомобил с LED дисплей и цифрови показатели. С този малък и удобен уред може да следите моментното състояние на Вашият акумулатор. На LED дисплея, цифрово се изписва стойността на напрежението (измерва от 8 V до 24 V ). С този уред може да разберете и кога алтернатора е развален и да спасите акумулатора! Моментална реакция (при пускане на климатик,радио,фарове), отчитането е точно, а времето за реакция е по-малко от секунда. Изключително полезен уред, особено в зимните месеци!

Всички цени са с включен ДДС. Леки вариации в цвета, външния вид и изображенията може да се различават от показаните на снимковия материал. Всички описания на продуктите са въз основа на информация предоставена ни от производителите. Характеристики и външен вид на продуктите могат да бъдат променени от производителя без предварително уведомяване за това. При покупка на продукти, уточнявайте всички значими за Вас параметри и свойства, срок на гаранция и други.

Бърза поръчка
Въведете необходимата информация и ние ще се свържем с Вас!
* Име:
* Email:
* Телефон: