Промоции

Туристическа сгъваема кофа 10 л

Туристическа сгъваема кофа 10 л
Туристическа сгъваема кофа 10 л Туристическа сгъваема кофа 10 л Туристическа сгъваема кофа 10 л Туристическа сгъваема кофа 10 л
Наличност: налично
Цена: 13.90 лв.
К-во:  
   - ИЛИ -   

Бърза поръчка
Направете бърза поръчка и спестете време!

Универсална сгъваема кофа Green Forest , задължителен аксесоар за всеки уважаващ себе си рибар или любител на къмпингуването.

Туристическата кофа се разгъва и сгъва много лесно! Изключително гъвкава, здрава и издръжлива! Идеална за къмпинг, риболов, разходка с лодка, градинарство и още буквално безброй употреби!

Когато се пълни с течност, тя се издува и приема форма на твърда кофа.

Горните и долните опорни пръстени са изработени от здрава пластмаса.  Кофата има твърда, хромирана дръжка за удобно носене.

За лесно съхранение и пренасяне кофата е в комплект с практичен калъв с дръжка.

Характеристики:

  • Материал: Oxford 600D + твърдо PVC дъно, хромирана дръжка;
  • Цвят: камуфлаж;
  • Размери: ø23 х 25 см;
  • Вместимост: 10л;
  • Тегло: 600 гр.

Всички цени са с включен ДДС. Леки вариации в цвета, външния вид и изображенията може да се различават от показаните на снимковия материал. Всички описания на продуктите са въз основа на информация предоставена ни от производителите. Характеристики и външен вид на продуктите могат да бъдат променени от производителя без предварително уведомяване за това. При покупка на продукти, уточнявайте всички значими за Вас параметри и свойства, срок на гаранция и други.

Бърза поръчка
Въведете необходимата информация и ние ще се свържем с Вас!
* Име:
* Email:
* Телефон: